meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Zwemmen in het groen

Dag 1: Aankomst in Ubud

Welkom in Ubud, ook wel de culturele hoofdstad van Bali genoemd.

Hier kun je kiezen om rustig te verblijven middenin de natuurlijke oase in een dorpje vlakbij Ubud. Of je logeert tussen het groen in het stadje zelf zodat je wandelend naar het centrum kunt gaan. Daar kan je je volledig onderdompelen in de Balinese couleur locale met kleurrijke marktjes, gezellige restaurants en ambachtelijke winkels.

Dag 2: Avontuurlijke rafting op de Ayung rivier

Tijd voor een spannend avontuur met de avontuurlijke rafting op de Ayung rivier.

Eerst daal je een ganse reeks trappen af doorheen het indrukwekkende bos naar de rivier waar de rafts op jullie liggen te wachten. Je gaat in de boot met maximum 6 personen en een gids die je door het water loodst: hij zal sturen en zeggen wanneer je moet peddelen dus je bent in goede handen.

Je raft door een prachtige groene omgeving middenin de natuur, je kijkt werkelijk je ogen uit ! Geniet van de waterval die je onderweg passeert en van de vele wildwaterversnellingen die de kinderen geweldig zullen vinden. Onderweg stoppen jullie ook even om te zwemmen en ergens iets te drinken op een idyllisch plekje.

Spaar nog wat energie voor op het einde want dan moet je wel even de trappen terug omhoog om erna je heerlijk te douchen en om te kleden. Een geweldige ervaring mogelijk voor avonturiers vanaf 6 jaar oud.

Golden Hour Ubud

Dag 3: Vertrek Ubud

Vandaag kan je kiezen om in Ubud te blijven om te spelen met de heilige aapjes in Monkey Forest.

Ofwel reis je verder naar Mengwi waar je kan kiezen uit de authentieke bouwsteen slapen als een koning, leven als een balinees of de sportievere bouwsteen fietsen tussen de rijstvelden.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • een avontuurlijke rafting voor gans het gezin

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis