meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst op Nusa Panida

Vandaag gaan jullie op ontdekking naar een ander eiland: jullie nemen de boot naar Nusa Penida. Nusa Penida is een prachtig eiland gelegen ten zuidoosten van Bali. Het is een populaire bestemming voor gezinnen met kinderen vanwege de adembenemende landschappen, spectaculaire kliffen, kristalhelder water en ongerepte stranden.

Van al dit moois, kunnen jullie meteen genieten want jullie logeren in een familievriendelijk hotel aan het strand in jullie eigen authentieke bungalow. De combinatie van de coole accommodatie, het zwembad aan het strand, het lekkere restaurant met uitzicht op de oceaan vormen de ideale ingrediënten voor een zalig verblijf op dit tropisch eiland!

Dag 2 - 3: Click en chill op Nusa Penida

De komende dagen staan volledig in het teken van volop genieten met gans het gezin. Het eiland biedt tal van mogelijkheden voor gezinsvriendelijke activiteiten en bezienswaardigheden:

 • Maak de mooiste instagramfoto’s op de vele idyllische en fotogenieke plekjes op het eiland:
  • Kelingking Beach: dit beroemde strand staat bekend om zijn opvallende klifformatie in de vorm van een dinosaurus.
  • Broken Beach: een prachtige natuurlijke boog gevormd door kliffen, die een adembenemend uitzicht biedt.
  • Devil’s Tear: een prachtig uitkijkpunt waar je kunt genieten van de krachtige golven die tegen de rotsen beuken. Kinderen kunnen de indrukwekkende zeegezichten bewonderen en zich verwonderen over de natuurlijke schoonheid.
 • Ga zwemmen en snorkelen tussen kleurrijke koraalriffen en fascinerende zeedieren:
  • Crystal Bay: een rustig strand met kristalhelder water, perfect om te zwemmen en te snorkelen. Hier kunnen de kinderen genieten van het verkennen van het onderwaterleven en het zwemmen in de kalme wateren.
  • Angel’s Billabong: een natuurlijk gevormd infinity pool waar kinderen kunnen spetteren en plezier kunnen hebben.
  • Manta Point: bekend om de ontmoetingen met de reuzenmanta’s, die hier regelmatig worden gezien. Deze indrukwekkende wezens, die kunnen uitgroeien tot een spanwijdte van wel zeven meter, zwemmen elegant door het water en staan bekend om hun vriendelijke en nieuwsgierige gedrag.

Met zijn prachtige natuurlijke landschappen en gevarieerde activiteiten, biedt Nusa Penida een geweldige kans voor gezinnen om samen te genieten van een avontuurlijke vakantie op een paradijselijk eiland!

Click en chill op Nusa Penida

Dag 4: Terug naar Bali

Vandaag keren jullie terug naar het vasteland en kunnen jullie kiezen voor een betoverende ervaring via onze bouwsteen beleef de magische vuurdans in Uluwatu.

Ofwel keren jullie terug naar Ubud om te spelen met de heilige aapjes in Monkey Forest of een avontuurlijke rafting op de Ayung rivier.

Wat is inbegrepen?

 • 3 overnachtingen met ontbijt

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis