meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Strandhotel Gili met zwembad

Dag 1: Aankomst op Gili Trawangan

De Gili-eilanden, gelegen voor de noordwestkust van Lombok in Indonesië, bieden een perfecte plek om te ontspannen en te genieten aan het strand met kinderen. Deze prachtige eilanden – Gili Trawangan, Gili Air en Gili Meno – staan bekend om hun ongerepte stranden, kristalheldere water en ontspannen sfeer.

Vandaag nemen jullie de boot richting Gili Trawangan, ook wel bekend als “Gili T”, het grootste en meest ontwikkelde eiland van de drie Gili’s. Eenmaal aangemeerd, reizen jullie met paard en kar naar het hotel want er rijden geen auto’s op het eiland. Dit draagt bij aan de ontspannen en rustige sfeer van het eiland.

Jullie logeren er in een familievriendelijk hotel aan het strand met fijn zwembad en gezellig restaurant.

Dag 2: Genieten op de Gili eilanden

Vandaag zijn jullie helemaal klaar voor een dagje relax max aan het strand met de hele familie!

Als je met kinderen naar de Gili-eilanden gaat, zul je merken dat de stranden hier ideaal zijn om samen plezier te hebben. Je kunt beginnen met het verkennen van de kustlijn en genieten van het zachte zand tussen je tenen. De kinderen kunnen zandkastelen bouwen, schelpen verzamelen en veilig spelen in het water op het kindvriendelijke strand dat langzaam in de zee loopt.

Dag 3: Chillen op jullie tropisch eiland

Tijd om nog even te chillen met het gezin op jullie tropische eiland!

Het warme, heldere water is perfect om in te zwemmen, snorkelen en zelfs te duiken met oudere kinderen om zo oog in oog te staan met tropische vissen en koraalriffen. Er zijn ook heel wat gezinsvriendelijke restaurants en cafés op het eiland waar jullie kunnen genieten van heerlijke maaltijden, verfrissende drankjes en een prachtig uitzicht op de oceaan.

De combinatie van prachtige stranden, helder water en een ontspannen sfeer zorgt ervoor dat het hele gezin kan genieten van een onvergetelijke tijd samen op de Gili-eilanden!

 

Dag 4: Terug naar Bali

Vandaag keren jullie terug naar het vasteland en kunnen jullie kiezen voor een betoverende ervaring via onze bouwsteen beleef de magische vuurdans in Uluwatu.

Ofwel keren jullie terug naar Ubud om te spelen met de heilige aapjes in Monkey Forest of een avontuurlijke rafting op de Ayung rivier.

Wat is inbegrepen?

  • 3 overnachtingen met ontbijt

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis