meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Mengwi

KONINKLIJKE ONTVANGST

Welkom in Mengwi waar jullie meteen koninklijk worden ontvangen. Je logeert hier in een echte villa van de koninklijke familie waar de afstammelingen zelf nog af en toe wonen. De meest authentieke plek om te overnachten in een adembenemende omgeving. De kamers hebben een unieke buitendouche en aan het zwembad heb je een geweldig zicht op de omringende rijstvelden. Genieten!

TIJD VOOR MUZIEK & ONTSPANNING

In de namiddag komt een professionele “gamelan” speler jullie leren hoe je op de gamelan speelt. Gamelan is het belangrijkste element binnen de traditionele Indonesische muziek. Wolf , onze jongste zoon vond dit geweldig. Hij mocht een gans uur leren spelen en gaf dan ons een privé-concertje. Aanrader voor kinderen!

Indien gewenst kunnen jullie ook nog enkele rustgevende activiteiten bijboeken. Het hotel biedt yogasessies aan voor elk niveau alsook Balinese massages. Beiden zijn heel betaalbaar en onze pubers vonden dit een heerlijk ontspannend uurtje.

 

Dag 2: Slapen als een koning, leven als een Balinees

Na een koninklijke nachtrust en dito ontbijt, gaan jullie op stap met een lokale gids voor een makkelijke wandeling van ongeveer 2u. Zeer geschikt voor kinderen en tieners want het wordt een tocht vol afwisseling en couleur locale.

Eerst is het genieten van 1000 tinten groen tijdens het stappen door de rijstvelden. Daarna wandel je door een authentiek dorpje waar je een plaatselijk winkeltje met groenten en fruit bezoekt. Wij werden spontaan ook uitgenodigd bij een familie waar de dochter net lekkere Balinese poffertjes aan het maken was. Njam!

Voor ons een van de hoogtepunten van de reis, zeker een aanrader!

Kinderen zwaaien Mengwi

Dag 3: Vertrek Mengwi

Vandaag kan je nog een dag langer in Mengwi blijven om te gaan fietsen tussen de rijstvelden.

Ofwel reis je verder naar Munduk en kan je onderweg de mooiste familiefoto’s nemen langs onze instagramroute vol iconische spots. Ter plaatse kan je genieten van een hike naar wondermooie watervallen of in het decor van Jungle Book stappen via een adembenemende jungletocht met kanotrip.

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Wandeltocht met lokale gids tussen de rijstvelden

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis