meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Onderweg naar Jasper

Dag 1: Aankomst in Jasper National Park

Welkom in Jasper, een perfecte bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar avontuur en gezelligheid! Gelegen te midden van de indrukwekkende Canadese Rockies, biedt Jasper niet alleen adembenemende natuurschoon, maar ook een charmant stadje dat wacht om ontdekt te worden.

Verken vandaag al even met de familie de gezellige straten van Jasper met verschillende lokale ambachtelijke winkeltjes en boetieks. Of ga een heerlijk hapje eten in één van de leuke restaurantjes. Slenter nadien door de pittoreske straten van het stadje en geniet van de ontspannen sfeer.

Dag 2: Met de gondel naar de bergtop in Jasper

Een trip met de gondel in Jasper is een geweldige manier om met kinderen van het prachtige uitzicht en de natuurlijke schoonheid van de omgeving te genieten.

Met de gondel naar de bergtop in Jasper

Met het gezin schieten jullie de hoogte in voor een 360° view in Jasper National Park met zalig zicht op de Canadese Rockies: stap in de gondelcabine die je op 7 minuten naar de top van Whistlers mountain brengt op zo’n 2300 m. Naarmate jullie stijgen, zie je het stadje Jasper steeds kleiner worden en de omliggende bergketens steeds groter. Kijk onderweg ook eens goed naar beneden want onder je voeten kan je ook grazende elanden spotten.

GENIET VAN HET 360 UITZICHT

Aangekomen op de top van Whistlers Mountain, kun je eerst naar de boardwalk gaan om van het prachtige uitzicht te genieten. Dit is een houten loopbrug met spectaculair panoramisch uitzicht op de omgeving en een geweldige plek om foto’s te maken.

Nadien brengt een korte wandeling van ongeveer 1 kilometer jullie naar de echte piek van Whistlers Mountain. Het is een vrij gemakkelijke wandeling met goed onderhouden paden en trappen die je kunt volgen om de top te bereiken. De wandeling biedt prachtige uitzichten op de omliggende bergen, valleien en de vele glinsterende gletsjermeren.

Na alle inspanning, is het tijd voor ontspanning! Geniet nog verder van alle natuurpracht vergezeld van een lekker hapje en drankje in het café op Whistlers Mountain.

Dag 3: Vertrek uit Jasper

Vanuit Jasper kun je naar je richting Clearwater om te gaan raften ofwel richting Banff via de panoramische Icefield Parkway. In Banff zelf kan je het adembenemende landschap verkennen via een superleuke Via Ferrata!

Wat is inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen (zonder maaltijden)
  • Bezoek + wandeling op de Athabasca-gletsjer

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis