meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Whistler

Whistler, gelegen in de provincie British Columbia, is een betoverend bergstadje in Canada dat perfect is om te verkennen met kinderen. Terwijl je door de charmante straten wandelt, ontdek je een scala aan familievriendelijke winkels en gezellige cafés en restaurants. Het dorp is omgeven door adembenemende natuur, dus je kunt op elk moment een pauze nemen om te genieten van de prachtige bergen en bossen.

Dag 2: Waag je boven de wolken in Whistler

Trakteer je gezin op een onvergetelijke dag vol avontuur!

NEEM DE LANGSTE EN HOOGSTE GONDOLA TER WERELD

Jullie starten met een epische ritje met de langste en hoogste kabellift ter wereld die Whistler Mountain met Blackcomb Mountain verbindt. Terwijl je zweeft tussen de impressionante bergketens, voelen de kinderen kriebels in de buik en genieten jullie van de adembenemende uitzichten. Met een beetje geluk, spotten jullie ook een beer onder jullie voeten!

Na aankomst op Blackcomb Mountain kan je verder genieten van de indrukwekkende landschappen en eventueel iets eten of drinken in één van de restaurants.

LAAT DE ADRENALINE STROMEN OP DE SKYBRIDGE

Maar daar houdt het familieavontuur niet op! Jullie trekken verder naar de sensationele Skybridge! De wandeling duurt ongeveer 15-20 minuten dus zeker geschikt voor kinderen. Het pad is goed aangegeven en biedt een schilderachtige route door het bergachtige landschap.

Klaar voor een adrenalineshot? Wandel over de coole Cloudraker Skybridge, een hangende voetgangersbrug hoog boven de bergen! Het is als lopen op de rand van de wereld terwijl je geniet van het spectaculaire landschap om je heen.

Dag 3: Vertrek uit Whistler

Wat is inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen (zonder maaltijden)
  • Gondolarit + Skybridge

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis