meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Whistler

Whistler, gelegen in de provincie British Columbia, is een betoverend bergstadje in Canada dat perfect is om te verkennen met kinderen. Terwijl je door de charmante straten wandelt, ontdek je een scala aan familievriendelijke winkels en gezellige cafés en restaurants. Het dorp is omgeven door adembenemende natuur, dus je kunt op elk moment een pauze nemen om te genieten van de prachtige bergen en bossen.

Dag 2: Wow-ervaring met het watervliegtuig

Zijn jullie klaar voor een spannend en memorabel avontuur met gans het gezin?

Wow-ervaring met het watervliegtuig

Stap aan boord kinderen, tieners en ouders! Jullie vertrekken op een episch avontuur hoog in de lucht en verkennen Whistler met een watervliegtuig. Dit is niet zomaar een vliegreis, dit is een ervaring waarover jullie nog jaren zullen napraten!

READY, SET, Go!

Net zoals bij een normale vliegtrip, moeten jullie ook hier eerst inchecken en de veiligheidsinstructies overlopen. Met maximum 10 man ga je in het vliegtuigje en iedereen krijgt een plekje aan het raam. Je krijgt een koptelefoon tegen het lawaai en om de piloot te horen. Gordels aan en vertrekken maar!

Het opstijgen op het water is spannend maar ook heel leuk! Zodra je de lucht in gaat, word je meteen getrakteerd op adembenemende uitzichten. Jullie vliegen over majestueuze bergen, sprankelende meren en uitgestrekte bossen. Dit is je kans om Whistler vanuit een totaal nieuw en uniek perspectief te zien!

Onze 12 jarige Wolf had het geluk dat hij naast de piloot mocht zitten. Hij heeft wel 100 vragen gesteld waar de piloot telkens op probeerde te antwoorden. Ook de rest van de passagiers kon met de piloot praten via hun koptelefoon. Misschien willen jullie weten hoe het voelt om een watervliegtuig te besturen of willen jullie eerder de geheimen van het landschap ontrafelen?

De vlucht duurt ongeveer 40 minuten en vonden wij allemaal echt de moeite waard. We hebben deze vlucht gekozen vanuit Whistler , omdat je dan boven de meren en de gletsjers kan vliegen: een schitterende wow-ervaring met het ganse gezin!

Dag 3: Vertrek uit Whistler

Vanuit Whistler kan je gaan raften in Clearwater ofwel richting Tofino om walvissen te spotten en op zoek te gaan naar de zwarte beren!

Wat is inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen (zonder maaltijden)
  • Vlucht met watervliegtuig voor het ganse gezin

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis