meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Whistler

Whistler, gelegen in de provincie British Columbia, is een betoverend bergstadje in Canada dat perfect is om te verkennen met kinderen. Terwijl je door de charmante straten wandelt, ontdek je een scala aan familievriendelijke winkels en gezellige cafés en restaurants. Het dorp is omgeven door adembenemende natuur, dus je kunt op elk moment een pauze nemen om te genieten van de prachtige bergen en bossen.

Dag 2: Zippen en trippen in de bergbossen

Vandaag wordt een leuke en leerrijke dag want jullie gaan zippen en trippen in de bergbossen rond Whister! Via 4 ziplines en 4 hangbruggen ondernemen jullie een magische tocht tussen de bergen van Whistler en Blackcomb, hoog boven de betoverende Fitzsimmons kreek.

ZIPPEN EN TRIPPEN IN DE BERGBOSSEN

Jullie gaan vliegen over vier waanzinnige ziplines die variëren van 120 tot 340 meter lang! Maar dat is nog niet alles – deze ziplines zijn als avontuurlijke snelwegen in de lucht en worden verbonden door hangbruggen, houten paden en avontuurlijke routes.

En terwijl je zweeft van platform naar platform, leer je onderweg interessante weetjes over de plaatselijke natuur. Wist je dat sommige vogels ’s nachts zingen? Of dat de bomen hier echt heel oud zijn? Al deze geweldige feiten worden verteld door onze fantastische gidsen. Duurzaamheid is hun geheime wapen, en ze delen graag hun verhaal met jullie! Hun slimme boomchirurgen hebben bijvoorbeeld manieren bedacht om levende bomen te gebruiken in plaats van metalen structuren om de ziplines te bouwen.

Dus trek je avontuurlijke schoenen aan, zet je helm op en laten we samen zippen en trippen in de bergbossen terwijl je geniet van spectaculaire landschappen!

Mogelijk voor avonturiers vanaf 6 jaar.

Dag 3: Vertrek uit Whistler

Vanuit Whistler kan je gaan raften in Clearwater ofwel richting Tofino om walvissen te spotten en op zoek te gaan naar de zwarte beren!

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (zonder maaltijden)
  • Zipline + hangbrug parcours

sfeerbeelden van je HOTEL

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis