meta_pixel
van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Rincon de la Vieja warmwaterbron

Dag 1: Aankomst in Rincon de la Vieja

Eén van de hoogtepunten van de lodge waar je verblijft zijn de warmwaterbronnen. Tegenwoordig zijn de voordelen van het baden in thermale wateren wereldwijd bekend: heerlijke ontspanning, losmaken van gespannen spieren en het opwekken van fysiek en psychologisch welzijn.

Kolkende modderpoelen

Dag 2: Wandelen door Rincon de la Vieja National Park

Wandelen in Rincón de la Vieja National Park is een must. De gids brengt je langs het 5 km lange ¨Las Pailas¨ trail. Daar kan je genieten van het beste uitzicht op de actieve Rincon de la Vieja vulkaan. Dit zonder daarom de hoofdkrater te moeten beklimmen. Zoals overal in Costa Rica, kijk je ook hier je ogen uit wat betreft flora en fauna. Het nationale park omvat verschillende ecosystemen. Je vindt er prachtige bloemen en eeuwenoude bomen, die op hun beurt weer het onderdak bieden voor talloze diersoorten, vogels en insecten. In totaal vind je hier 300 verschillende soorten vogels, apen, jaguars, poema’s en tapirs.

Het pad kronkelt tussen kleine watervallen, ruisende rivieren, geurende zwavelmeren, kolkende modderpoelen en mini-vulkaantjes.

 

 

Rincon de la Vieja met kinderen bezoeken

Dag 3: Vertrek uit Rincon de la Vieja

Na het ontbijt en even chillen aan het zwembad, gaat de reis verder naar je volgende bestemming. Kies voor de bouwstenen in La Fortuna: op het schooltje en de boerderij of de heetwaterbronnen van de Arenal. Je kan ook doorrijden naar Monteverde voor zweven door het nevelwoud

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (met ontbijt)
  • begeleide wandeling in las Pailas met Engelstalige gids (toegangsticket park niet inbegrepen)
Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis