meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Playa Larga

KROKODILLEN ontmoeten in playa larga

Onderweg naar Playa Larga kom je voorbij de krokodillenboerderij waar wel 10.000 krokodillen leven. Het is leuk om daar eens rond te wandelen en die grote kolossen met de vlijmscherpe tanden eens van dichtbij te bewonderen. Je kan ook eventjes een babykrokodil in je handen houden.

chillen aan het strand

In Playa Larga verblijf je aan het strand.
Je kan er verblijven in een leuke “casa particular”. Daarna is het heerlijk zonnen op een mooi strandje, een heerlijke mojito drinken in een strandbar en kokosnoten uit de bomen proberen te halen.

Dag 2: Keer terug in de tijd en leer alles over de indianen

vogels spotten

Met een bootje ga je de rivier op. Je zet koers naar het indianeneiland, waar vroeger echte indianen leefden! Onderweg naar het eiland kan je verschillende vogels spotten. Je ziet er een hele waaier aan vogels zoals de zwarte en witte reiger, prachtige arenden en pelikanen die in het water duiken naar vis. Het is geen superlange boottocht, waar kinderen snel verveeld kunnen geraken. Het duurt slechts zo’n 20 minuten heen-en-terug.

aan wal gaan op het indianeneiland

Na het vogels spotten kom je aan op het indianeneiland. Daar zul je dankzij de gids ontdekken hoe de indianen leefden, werkten, vis vingen… Er zijn ook mensen aanwezig in de tenten op het eiland. Zij zorgen ervoor dat je het gevoel hebt terug in de tijd te zijn gekeerd. De mensen op het eiland kunnen ook typisch indiaanse verf aanbrengen op het gezicht van de kinderen. Zo lopen de kids over het indianeneiland alsof ze er ooit echt deel van uitmaakten.

De kinderen zullen het een leuke, leerrijke en afwisselende ervaring vinden!

Dag 3: Vertrek uit Playa Larga

Vertrek uit Playa Larga na een heerlijk ontbijt geserveerd op het dak met zicht op de zee.
Je gaat vandaag nog op bezoek bij een inwoner van Playa Larga. Hij heeft een tuin vol allerlei verschillende soorten vogels. Je kan ze allemaal van dichtbij bewonderen. Zo leven er kolibrie’s, Cubaanse troepialen en de bekendste vogel van Cuba, die de kleuren van de vlag draagt: de tocororo.

NAAR DE VOLGENDE BOUWSTEEN

Van hieruit kan je naar Havana, Cienfuegos of Las Terrazas vertrekken.
In Havana kan je met een oldtimer door de straten rijden, met een elektrische fiets de lokale stekjes ontdekken of een kookworkshop volgen en je eigen mojito’s maken!

Cienfuegos biedt je een leuke middag aan vol dansplezier met de Cubaanse kids. Je kunt er ook naar een waterval in het park Topes de Collantes wandelen.

In Las Terrazas kan je gaan ziplinen!

inbegrepen

  • 2 overnachtingen, ontbijt inbegrepen
  • Bezoek aan krokodillen
  • Vogels spotten tijdens boottochtje
  • Aan wal gaan op het indianeneiland
  • Bezoek aan tuin vol vogels

sfeerbeelden van het hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis