meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Dubai

Je komt aan in Dubai. Hier heb je de keuze om of te overnachten in Dubai Downtown of in een hotel aan de zee. Wij kozen ervoor om te overnachten aan de zee in La Mer op een 10 minuutjes rijden van het Down Town.

Wanneer je kiest voor een hotel in Downtown zit je dicht bij de creek, een natuurlijke zeearm die het centrum vormt van het historische Dubai. Daarnaast ook de Burj Khalifa de bekende wolkenkrabber die als een raket omhoogsteekt met daarnaast de bekende fonteinen. Ook zit je er dicht bij de Souk Al-Bahar een plaats met wel 100 kleine winkeltjes . Het ruikt er naar parfum-oliën en kruiden, een superleuke ervaring.

Dag 2: Met de boot naar de dansende fonteinen

Een must-see in Dubai : met de boot naar “de dansende fonteinen.“ Geniet van een bruisend waterschouwspel met knotsgekke fonteinen die staan te springen om je te verrassen!

Een weetje: de fontein is 275 meter breed, het water komt 152 meter hoog en wordt verlicht door 6600 lampen 25 projectoren Wij hebben voor jou een exclusief zitje gereserveerd op een bootje. Je ziet het spektakel dan ook van heel dichtbij en op een heel relaxte manier. De kleine bootjes varen dan ook nog wat rond zodat je nog een schitterend zicht hebt op de Burj Khalifa.

Dag 3: Op naar de volgende bouwsteen

Vandaag ga je verder naar de volgende bouwsteen. Van hieruit kan je de Burj Khalifa bezoeken of je kan gaan naar Ras Al Khamaih voor een spannende offroad tour te maken, een kamelenboerderij te bezoeken en lunch bij de Emirati thuis. Ofwel kan je slapen in een boomhut of luxe Iglotent midden in de woestijn en gaan dune bashen en sandboarden.

inbegrepen

  • Tickets voor de boot voor de hele familie
  • Overnachting + ontbijt inbegrepen

sfeerbeelden van je hotel

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis