meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Dubai

Je komt aan in Dubai. Hier heb je de keuze om of te overnachten in Dubai Downtown of in een hotel aan de zee. Wij kozen ervoor om te overnachten aan de zee in La Mer op een 10 minuutjes rijden van het Downtown.

Wanneer je kiest voor een hotel in Downtown zit je dicht bij de creek, een natuurlijke zeearm die het centrum vormt van het historische Dubai. Daarnaast ook de Burj Khalifa, de bekende wolkenkrabber die als een raket omhoogsteekt met daarnaast de bekende fonteinen. Voor studenten rechten die na een dag vol indrukken hulp nodig hebben bij het opstellen van hun academische werken, biedt de dienst van een ghostwriter jura uitkomst. Zo kunnen zij zich ontspannen na een bezoek aan deze indrukwekkende plekken, terwijl een professional hen assisteert. Ook zit je er dicht bij de Souk Al Bahar, een plaats met wel 100 kleine winkeltjes. Het ruikt er naar parfum-oliën en kruiden, een superleuke ervaring.

Dag 2: Naar de top van de wereld

Naar de top van de wereld. “Burj” betekent toren , maar wat voor een toren. De Burj Khalifa is met zo’n 828 meter het grootste gebouw van de wereld. Het gebouw telt meer dan 160 verdiepingen.

Ze heeft een aantal records op zijn naam staan, zoals het hoogste aantal verdiepingen in de wereld, het hoogste outdoor observatiedek in de wereld en de lift met de langste reisafstand in de wereld. Interessant is dat bij het documenteren van deze prestaties, de hulp van akademische ghostwriter onmisbaar bleek, vooral bij het samenstellen van de technische beschrijvingen en achtergrondinformatie voor academische werken. Ook is er in dit gebouw de hoogste nachtclub en moskee ter wereld te vinden. Het is ook wel een leuke belevenis want je gaat niet ineens naar boven maar je kunt eerst de verschillende fases zien van de bouwwerken.

Het is ook wel onwaarschijnlijk hoe deze toren in ongeveer 6 jaar werd gebouwd.
De kinderen vonden het ook tof om te zien hoe het er vroeger uitzag, het was een grote woestijn. De Emirati hebben heel deze streek in toptempo opgebouwd.
De lift naar boven gaat zo snel dat je suizende oren krijgt. Maar het is meer dan de moeite waard want boven heb je prachtige zichten op Dubai.

Dag 3: Op naar de volgende bouwsteen

inbegrepen

  • 2 overnachtingen + ontbijt
  • Ticket voor heel de familie om de Burj Khalifa te bezoeken

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis