meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in het woestijnverblijf

Bij aankomst mag je even een lekkere Arabische koffie proeven.  Je krijgt je eigen butler! en deze gaat jouw familie met het golfkarretje brengen naar jouw luxeverblijf met zicht op de woestijn. Onderweg maakt hij ook een ritje door het prachtige domein en legt je uit waar het restaurant , de fitness  enz…zich bevindt.

glamping in de woestijn

Waw, wat een mooi verblijf is dat. Naargelang de grootte van je familie krijg je een tweekamertent of een tent met één slaapkamer. De tent is heel gezellig ingericht en perfect op temperatuur met een goed uitgebouwde airco. Buiten heb je je eigen zwembadje en een mooi terras.

Valken in de lucht

Rond 17u worden de kinderen uitgenodigd  om mee te gaan met de valkenier die gaat uitleggen hoe deze dieren werden ingezet voor de jacht. Hij laat ook zien hoe deze dieren in hun vlucht de prooi kunnen pakken en hoe ze deze met smaak opeten. Uiteraard mogen de kinderen de valk ook even op de arm onder het toeziende oog van de valkenier en met een extra oogkapje.

Elke avond tonen ze buiten in hun arena ook een kinderfilm op een scherm. Wij konden de “Lion King” gaan zien en er is zelf een echte popcorn machine.

’s Avond eet je uiteraard in het restaurant op het terras. Er is ook een toren die je kunt beklimmen en waar je van een schitterende zonsondergang kunt genieten.

Dag 2: Vertrek uit het woestijnverblijf

Na een heerlijk ontbijt, kan iedereen nog wat genieten van het zwembadje bij de tent en lekker uitrusten op het terras met zicht op de duinen.

volgende bouwsteen

Van hieruit van je gaan naar Ras Al Khamaih voor een spannende offroad tour te maken, een kamelenboerderij te bezoeken en lunch bij de Emirati thuis. Ofwel kan je naar Dubai: naar de dansende fonteinen, of naar de hoogste toren ter wereld: Burj Khalifa, of dineren op een Dhow boot.

inbegrepen

  • 1 overnachting + ontbijt
  • Diner inbegrepen
  • Ontmoeting met de valkenier
  • Kinderfilm buiten

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis