meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Dubai

Je komt aan in Dubai. Je overnacht in een hotel vlak bij de Dubai Marina in het nieuwe Dubai. In de Marina vind je maar liefst 200 wolkenkrabbers met elk hun unieke architectuur langs een mooi kanaal. Een hele jonge, trendy en luxueuze wijk. Je kan er ook lopen langs de Marina “Walk” met uitzicht op deze impressionante gebouwen, boten, cafés, restaurants en winkels.

dubai marina

Dag 2: Introductie in Dubai, meet & greet met Belgen

Vandaag krijg je een introductie in Dubai. Je wordt opgewacht door  Belgen die al lange tijd in Dubai wonen en werken. Zij nemen je mee op een wandeling door het nieuwe Dubai waar elke maand wel weer iets nieuws wordt gebouwd.

Je bezoekt de Dubai Marina, Bluewater Island met het splinternieuwe rad dat opengaat in 2021 en je ziet samen de zonsondergang aan Jumeirah beach. Zij kunnen je vertellen over de kledij van de Emirati, hun godsdienst, de gebruiken op straat, de cultuur en hoe de 7 Emiraten in mekaar zitten. Gezien dit in het Nederlands gebeurt , is dit heel leerrijk voor de kinderen. En ze kunnen je ook nog leuke tips geven over lekkere restaurantjes.

Dag 3: Op naar de volgende bouwsteen

Vandaag ga je verder naar de volgende bouwsteen. Je kan van hieruit naar de speedboot tour of naar Ras Al Khamaih voor een spannende offroad tour te maken, een kamelenboerderij te bezoeken en lunch bij de Emirati thuis. Ofwel kan je slapen in een boomhut of luxe Iglo tent midden in de woestijn en gaan dune bashen en sandboarden.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen + ontbijt
  • wandeling van 2u met Belgen die je meenemen door het nieuwe Dubai en uitgebreid vertellen over hoe de Emirati leven, wonen en werken , kledij, enz …..

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis