meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Dubai

Je komt aan in Dubai. Hier heb je de keuze om of te overnachten in Dubai Down Town of in een hotel aan de zee. Wij kozen ervoor om te overnachten aan de zee in La Mer op een 10 minuutjes rijden van het Down Town.

Wanneer je kiest voor een hotel in Down Town zit je dicht bij de creek, een natuurlijke zeearm die het centrum vormt van het historische Dubai. Daarnaast ook de Burj Khalifa de bekende wolkenkrabber die als een raket omhoogsteekt met daarnaast de bekende fonteinen. Ook zit je er dicht bij de Souk Al-Bahar een marktplein met wel 100 kleine winkeltjes en de Blue Souk en Souk al-Arsah. Het ruikt er naar parfum-oliën en kruiden, een superleuke ervaring.

Dag 2: Met de quads tussen de kamelen

Wil je een grote dosis fun & adrenaline, dan moet je deze deze bouwsteen kiezen: met de quads tussen de kamelen. Iedereen krijgt zijn eigen quad om door de woestijn te rijden.  Deze bouwsteen kan voor kinderen vanaf 12 jaar want de kinderen rijden altijd zelf. De gids rijdt voorop en volgen maar ! Het tempo is altijd aangepast aan de groep die aan het rijden is. We hebben een heel mooie tour gemaakt door de woestijn, over verschillende duinen gereden en zelf door een kudde kamelen. Je rijdt ongeveer een half uur tot 3 kwartier ,maar dan ben je ook echt moe gereden. Een heel leuke manier om de woestijn te verkennen.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen + ontbijt
  • een tocht van 30-40 minuten met de quads door de woestijn

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis