meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Palmbomen in Orlando

Dag 1: Aankomst Orlando

De stad Orlando is speciaal ontworpen om families een onvergetelijke vakantie te laten beleven. We zorgen er altijd voor dat je resort vlakbij de themaparken ligt, maar er is zeker ook een fijn zwembad waaraan je eerst even kan uitrusten.

We reserveren voor jullie 4 dagen in Orlando, met daarin het bezoek aan twee parken. Omdat jullie vlakbij de parken verblijven, kunnen jullie er ’s morgens vroeg aan beginnen.

Dag 2: Ontmoet je favoriete Disney-figuren

Zet je wekker op tijd want je gaat naar Disney World! Dit is niet voor niets “de gelukkigste plek op aarde”. Disney World is een combinatie van verschillende parken. Het oudste en meest bekende is natuurlijk Magic Kingdom, de thuisbasis van Minnie en Mickey Mouse. Maar je hebt ook nog het Epcot Center, Animal Kingdom, de Hollywoodstudios en de waterparken. Je kan zoals je zelf wenst van het ene park naar het andere gaan.

Enkele sfeerbeelden:

 

Dag 3: Spectaculaire attracties en Orka's

Vandaag ga je naar Seaworld, het grootste mariene themapark ter wereld. Verwacht je aan ronddansende pinguïns en opwindende stunts van tuimelaars en orka’s. Maar je vindt er ook heel wat achtbanen zoals de Shamu Express voor jongere kinderen of de Manta voor de grotere exemplaren.

 

Dag 4: Dag 4: Vertrek uit Orlando

Na deze drukke dagen, kan je nog even gaan shoppen in Disney Springs voor je vertrekt naar de volgende bestemming. Je kan naar de westkust trekken en genieten van witte stranden en racen met de dolfijnen. Anderzijds kan je kiezen voor de bouwsteen “Ga op safari en krijg de kriebels op de rollercoasters”, dan kan je het park Bush Garden nog aan je lijstje toevoegen. Dat is ook echt de moeite. Reis je tijdens onze winter, ga dan zeker “Stoeien met de zeekoeien” in Crystal River.

WAT IS INBEGREPEN?

  • 3 overnachtingen + Amerikaans ontbijt inbegrepen
  • toegangsticket voor 1 dag naar alle parken van Disney World voor heel het gezin.
  • toegangsticket voor 1 dag Seaworld voor heel het gezin

sfeerbeelden van het hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis