meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Palmbomen in Orlando

Dag 1: Aankomst Orlando

De stad Orlando is speciaal ontworpen om families een onvergetelijke vakantie te laten beleven. We zorgen er altijd voor dat je resort vlakbij de themaparken ligt, maar er is zeker ook een fijn zwembad waaraan je eerst even kan uitrusten.

We reserveren voor jullie 3 dagen in Orlando, met daarin het bezoek aan twee parken. Omdat jullie vlakbij de parken verblijven, kunnen jullie er ’s morgens vroeg aan beginnen.

Dag 2: Universal Studios

Ga je met grotere kinderen, dan is de rivaal van Disney World zeker Universal Studios. Je krijgt er twee spectaculaire themaparken voorgeschoteld: Universal Studios en Islands of Adventure met de Wizarding World of Harry Potter. In beide parken kan elk lid van je gezin volop genieten van onvergetelijke ervaringen. Dit is de ultieme mix van avontuur, plezier met je kinderen en ontspanning bij het zwembad. De Universal Studios zijn een verbazingwekkende reeks van attracties, shows en filmsets.

Enkele sfeerbeelden

Dag 3: Orka's en rollercoasters

Vandaag ga je naar Seaworld, het grootste mariene themapark ter wereld. Verwacht je aan ronddansende pinguïns en opwindende stunts van tuimelaars en orka’s. Maar je vindt er ook heel wat achtbanen zoals de Shamu Express voor jongere kinderen of de Manta voor de grotere exemplaren.

 

Dag 4: Vertrek Orlando

Na deze drukke dagen, kan je nog even gaan shoppen in Disney Springs voor je vertrekt naar de volgende bestemming.

Je kan naar de westkust trekken en genieten van witte stranden en racen met de dolfijnen . Of je kiest de bouwsteen “Ga op safari en krijg de kriebels op de rollercoasters”, dan kan je het park Bush Garden nog aan je lijstje toevoegen. Dat is ook echt de moeite. Reis je tijdens onze winter, ga dan zeker zwemmen met de zeekoeien in Crystal River.

WAT IS INBEGREPEN?

  • 3 overnachtingen + Amerikaans ontbijt inbegrepen
  • toegangsticket voor 1 dag naar alle parken van Universal Studios voor heel het gezin.
  • toegangsticket voor 1 dag Seaworld voor heel het gezin

sfeerbeelden van het hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis