meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst Miami

Van zodra je bent aangekomen in het zonovergoten Miami, ben je België snel vergeten. Om nog even te bekomen van de jetlag trakteren we je op een rustige eerste dag. Misschien wil je even relaxen op het prachtige strand van South Beach? Laat de kinderen spetteren in het water en de kleurrijke hutten van de badmeesters spotten tijdens een wandeling op het strand. Intussen geniet je van een decor van coole art decogebouwen op de achtergrond. ’s Avonds kan je kuieren door de Cubaanse wijk Little Havana of de art decowijk met de pastelgetinte gebouwen.

Dag 2: Het echte “Miami Vice”-gevoel op de speedboot

Vandaag scheur je in een speedboat door de baai van Miami. Ga zeker een beetje vroeger, want de boot vertrekt aan een leuk winkelcentrum. Zo kan je eerst nog even shoppen of iets eten vooraleer je de tocht aanvat. Maar gaan varen, daar gaat het natuurlijk om.

Boottocht

Twee coole Amerikanen zitten aan het roer en varen je aan hoge snelheid over de golven van de baai. Heerlijk! Zeker als het heet is, is dit een zalige verfrissing. Deze tocht in “Miami Vice”-stijl staat garant voor minstens drie kwartier adrenaline en plezier! Je vaart langs South Beach Miami en de huizen van de ‘rich and famous’. Vergaap je aan de paleisjes van Ricky Martin, de Beckhams, Sylvester Stallone, Jennifer Lopez, Gloria Estefan en andere celebrities. Een unieke ervaring!

ZELF OP ONTDEKKING IN MIAMI

De rest van de dag kan je lekker relaxen op het strand of zelf nog even op ontdekking in de stad. Breng zeker ook eens een bezoek aan de wijk ‘Wynwood’, een levendige buurt die het canvas vormt voor street art kunstenaars van over de hele wereld! Heerlijk om er samen met kinderen en tieners rond te lopen en jullie telkens te laten verrassen door de verschillende kunstwerken, variërend van kleurrijke muurschilderingen tot intrigerende sculpturen. Nadien tijd voor een hapje en een drankje in de vele hippe bars en restaurantjes. Enjoy!

 

Dag 3: Vertrek uit Miami

Is dit de laatste dag van je reis, dan vertrek je naar het vliegveld van Miami.

Is dit echter het begin van je reis, dan kun je noordwaarts vertrekken naar het Kennedy Space Center of Orlando. Gaat je tocht zuidwaarts, dan kan je de schitterende Keys verkennen of zwemmen met de dolfijnen.

Wat is inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen (zonder maaltijden)
  • De rit met de speedboot

Sfeerbeelden van het hotel

Het hotel is gelegen aan het strand. Heerlijk !

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis