meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
zonsondergang op de prachtige eilanden van de keys

Dag 1: Aankomst Key Largo/Islamorada

Je verblijft op één van de eilanden van de Keys: Islamorada of Key Largo. Key Largo ligt met zijn prachtige witte stranden op maar een uurtje rijden vanuit Miami en is één van de eerste Keys die je tegenkomt als je richting Key West rijdt. Als je op het dromerige Islamorada verblijft, doe je er een tweetal uurtjes over.

De kinderen kunnen hier meteen genieten van het snorkelen want de onderwaterwereld is hier wonderbaarlijk. Mensen komen dan ook van ver om hier te duiken of te snorkelen.

Dag 2: Zwemmen met de dolfijnen

Vandaag staat er een onvergetelijk avontuur op het programma: in een baai ga je samen met de dolfijnen en hun instructeurs zwemmen. Wij organiseren dit op een plaats waar de dolfijnen heel goed verzorgd worden en waar ook heel grondig wordt geïnvesteerd in het welzijn van de dieren in het algemeen. De uitbating is dan ook in handen van een gerenommeerde natuurbeschermingsorganisatie.

trukjes

Je doet verschillende ritjes met de dolfijnen. Onze kinderen verkozen de “dorsal pull” als leukste. Daarbij werden ze meegetrokken door twee dolfijnen voor een kleine race. En ook wij vonden het een beklijvende ervaring om met deze intelligente dieren te communiceren. Dit is een ideale trip voor de hele familie. Je houdt een leuke herinnering over die jullie altijd zullen meedragen.

Dag 3: Vertrek uit Key Largo/Islamorada

Na dit mooie avontuur kun je verder rijden om te genieten van de Caribische sfeer van Key West. Hou je de afstand liever beperkt, keer dan terug naar Miami of zet je tocht verder naar de Everglades waar je ofwel met de kajak ofwel met de propellerboot kan varen tussen de alligators.

Wat is inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen (zonder maaltijden)
  • Zwemmen met de dolfijnen voor de kinderen (ouders kunnen ook meezwemmen op aanvraag).

sfeerbeelden van de hotels

Je verblijft op Key Largo aan de zee, prachtig gelegen.

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis