meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst Key West per boot of per auto

Je kan hier op twee manieren komen. Enerzijds rijd je de volledige Keys naar beneden met een tussenstopje in Key Largo of Islamorada. Daar kan je “zwemmen met de dolfijnen“. Anderzijds kan je ook rechtstreeks met de boot vanuit Fort Myers naar de Keys varen. Op die manier spaar je een autorit van 5 uur uit. Dat kan best handig zijn als je jonge kinderen hebt. Zo kan je dit pareltje ontdekken zonder dat het veel moeite kost. Al wat je moet doen is lekker genieten van het zonnetje en de zee tijdens een 3,5 uur durende boottocht.

Na het inchecken in je hotel, kan je Key West gaan verkennen. Je kan bijvoorbeeld een fiets huren bij het hotel (of elders in de buurt). Daarnaast kan je de leuke “Conch Train” nemen. Die vertrekt elk half uur vanop verschillende plaatsen in het stadje. We hebben slechts één nachtje voorzien op Key West. Op die tijd kan je het eiland echt ontdekken. Blijf je toch liever wat langer? Geen probleem, laat het ons zeker weten!

Enkele tips:: neem een foto met het hele gezin aan het ‘Southernmost Point’ monument, het meest zuidelijke punt van de USA. En bezoek ’s avonds met de kinderen het kloppende hart van Key West te bezoeken: Mallory Square met de Sunset Celebration. Elke avond is het ondergaan van de zon een feest met jongleurs, straatventers en vuurvreters met een enthousiast publiek. Ambiance verzekerd!

Key west

Dag 2: Vertrek uit Key West

Voor je vertrekt, bezoek dan nog even het huis van Ernest Hemingway of maak een wandelingetje in Old Town. Kwam je met de boot, dan gaat deze terug naar Fort Myers waar je de huurwagen weer kan oppikken.

Van daaruit kan je alle richtingen uit. Brei een vervolg aan je reis met een van onze andere bouwstenen: paradijselijke stranden in Naples, zwemmen met de zeekoeien in Crystal River. Daarnaast kan je racen met de dolfijnen in Clearwater, met de kajak door de Everglades of het bruisende Miami ontdekken.

Wat is inbegrepen?

  • 1 Overnachting (zonder maaltijden)

Sfeerbeelden van de hotels

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis