meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Limeni

Welkom in Limeni, een piepklein dorpje aan een betoverende azuurblauwe baai in het zuiden van de Peloponnesos. Het staat bekend om zijn adembenemende ligging aan de kust van de Middellandse Zee, de pittoreske uitzichten en de traditionele architectuur met authentieke stenen huizen en geplaveide straatjes.

Ga er samen met de kinderen heerlijk zwemmen in de zee (en wie weet kom je onder water zelfs de 4 vriendelijke zeeschildpadden tegen die er ook graag dobberen). Geniet nadien van iets lekkers in een van de gezellige strandbars of proef van verse vis in een restaurants aan het water.

Jullie logeren hier in een heerlijk hotel met leuk zwembad en prachtige views op de baai. Bewonder de mooiste zonsondergang vanop jullie eigen terrasje!

 

 

Dag 2: Vaar ondergronds in de Diros grotten

Vandaag staat er een spannend ondergronds avontuur op het programma: jullie gaan met de boot op ontdekking in de magische Diros-grotten! Deze grotten zijn ooit ontdekt door een lokale visser en zijn echt heel feeëriek.
De Diros-grotten zijn beroemd vanwege hun indrukwekkende stalactieten en stalagmieten en hun kristalheldere water. Samen met de kinderen stappen jullie eerst een stukje te voet dieper de grotten in. Jullie trekken de ogen open in deze sprookjesachtige onderwereld! Daarna varen jullie met een bootje via geheime tunnels: de prachtige natuurlijke formaties en het heldere water dat de grotten vult zal jong en oud betoveren!
De idyllische baai van Limeni

Dag 3: Vertrek uit Limeni

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Boottocht in de Diros grotten

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis