meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Athene

Welkom in Athene, de stad waar de geschiedenis tot leven komt! Athene was het centrum van het oude Griekenland en de geboorteplaats van filosofie, democratie en theater, met invloedrijke denkers zoals Socrates, Plato en Aristoteles. Veel oude Griekse mythen en legendes, zoals die van de Olympische goden, vinden hun oorsprong in Athene.

Vandaag kan je al even zelf op ontdekking naar de Akropolis die hoog boven de stad uittorent. Klim samen met je kinderen naar de top en bewonder de oude tempels en ruïnes. Het is alsof je teruggaat in de tijd en de magie van het oude Griekenland kunt voelen.

’s Avonds is het nog specialer, want de Acropolis wordt prachtig verlicht. Wandel door de gezellige straatjes en geniet van een heerlijke maaltijd in een rooftop restaurant met een adembenemend uitzicht op de verlichte Acropolis!

 

Dag 2: Epische escape tour in Athene

Maak jullie met de kinderen klaar voor een epische escape tour in Athene! Op voorhand download je een coole app die jullie door de stad begeleid. Eerst trekken jullie naar de startlocatie van waaruit alles begint. 3,2,1 – start: daar gaan jullie!

Ga terug in de tijd en help keizer Hadrianus met zijn ontsnappingspoging uit Athene. Jullie ontvangen telkens een leuke todo als je op de juiste plek bent aangekomen. Vervul met het gezin speelse foto-opdrachten, geheimzinnige raadsels of toffe vragen waardoor jullie alles over Athene te weten komen op een actieve manier.

Geef je het juiste antwoord? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen op je telefoon die naar de geheime uitgang leiden. Veel succes!

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • escape tour in Athene voor gans het gezin

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis