meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Poros

Stap met de kinderen aan boord van een avontuurlijke reis naar het betoverende eiland Poros, een parel in de Saronische Golf! Vanuit de bruisende haven van Piraeus in Athene varen jullie er in ruim een uurtje naartoe met de snelle veerboot.

Dit unieke eiland is eigenlijk samengesteld uit twee kleine eilandjes, Sferia en Kalavria, die met elkaar zijn verbonden door een brug. Sferia is een vulkanisch eiland waarop de hoofdstad Poros-stad is gebouwd. Hier vind je kronkelende straatjes, kleurrijke huizen en gezellige pleinen om te verkennen. Kalavria is een groter eiland dat mooi groen is en waar ook bijna alle stranden te vinden zijn om volop te genieten van zon en zee met de kinderen.

Dag 2: Kook je favoriete Griekse gerecht

Altijd al willen weten welke verrukkelijke ingrediënten je nodig hebt om je eigen Griekse tzatziki, moussaka of baklava te bereiden? Laat de Griekse gastvrijheid je meenemen op een culinaire ontdekkingstocht en kook je favoriete Griekse gerecht met de kinderen in Poros!

Als je de keuken van Katerina binnentreedt, word je meteen verwelkomd door de aroma’s van verse kruiden en lokale specerijen. Deze gepassioneerde Griekse kok deelt, samen met haar dochter Dora, al vele jaren enthousiast de familierecepten en bijhorende kookkunsten. Tijdens de workshop leer je de geheimen van de Griekse keuken kennen en ontdek je hoe je deze heerlijke gerechten zelf kunt bereiden, allemaal in een gezellige en ontspannen sfeer.

Nadien is het tijd om te proeven en te genieten van jullie eigen creaties, smakelijk!

Dag 3: Vertrek uit Poros

Vandaag verlaat je het eiland Poros en trek je verder met de kinderen om te gaan happen en trappen in Athene, alles te weten te komen over de bijzondere bijen in Nafplion of te gaan kajakken boven de restanten van een Romeinse villa.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • kookworkshop met gans het gezin

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis