meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Poros

Stap met de kinderen aan boord van een avontuurlijke reis naar het betoverende eiland Poros, een parel in de Saronische Golf! Vanuit de bruisende haven van Piraeus in Athene varen jullie er in ruim een uurtje naartoe met de snelle veerboot.

Dit unieke eiland is eigenlijk samengesteld uit twee kleine eilandjes, Sferia en Kalavria, die met elkaar zijn verbonden door een brug. Sferia is een vulkanisch eiland waarop de hoofdstad Poros-stad is gebouwd. Hier vind je kronkelende straatjes, kleurrijke huizen en gezellige pleinen om te verkennen. Kalavria is een groter eiland dat mooi groen is en waar ook bijna alle stranden te vinden zijn om volop te genieten van zon en zee met de kinderen.

Dag 2: Kapitein gezocht in Poros

Ontdek Poros met de wind in je haren terwijl je vaart over de helderblauwe water van de Saronische Golf: een zalige manier om dit eiland actief te verkennen. Ervaar het unieke gevoel van vrijheid tijdens deze namiddag cruisen met jullie eigen boot in Poros. Ideaal voor de kinderen om al cruisend op verkenning te gaan in deze prachtige omgeving!

Geniet van waterplezier op zee, meer aan bij verlaten stranden en beleef een geweldige tijd samen. Geen vaarvergunning nodig dus gooi de trossen los en word kapitein van jullie eigen gezinsavontuur!

Dag 3: Vertrek uit Poros

Vandaag verlaat je het eiland Poros en trek je verder met de kinderen om te gaan happen en trappen in Athene, alles te weten te komen over de bijzondere bijen in Nafplion of te gaan kajakken boven de restanten van een Romeinse villa.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • huur boot in Poros

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis