meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Gallipoli

Aankomst in je hotel vlak aan de zee dichtbij het stadje Gallipoli. In het hotel kun je heerlijk genieten aan het panoramische zwembad of in de schaduwrijke tuin. Vooraan heb je een boulevard waar je heerlijke wandelingen kunt maken. Zo kan je naar Santa Maria al Bagno gaan: een klein stukje strand met een prachtige baai temidden het stadje. Het water van de baai heeft een lichtblauwe kleur en is mooi doorzichtig. De ideale plek om even te gaan zwemmen of te zonnen.

Dag 2: Chillen in Gallipoli

Genieten van la Bella Italia

Gallipoli’s oude centrum ligt op een schiereiland dat wordt verbonden aan het vasteland met een brug. Het is zeker de moeite waard om deze havenstad te bezoeken. Je kunt er prachtige wandelingen maken bij zonsopgang, zonsondergang of gewoon wanneer je er zin in hebt.

Als je na een bezoek aan Gallipoli graag heerlijk wilt wandelen, dan is dat ook mogelijk. In het natuurpark van Porto Selvaggio, kun je een kleine hike-sessie houden tussen de dennenbomen waarna je kan gaan zwemmen in het prachtige water. Het water ligt wel niet aan een zandstrand, maar eerder aan een keienstrand, waardoor het misschien niet de meest comfortabele plek is om een hele dag te liggen.

Dag 3: Vertrek uit Gallipoli

Vandaag vertrek je naar je volgende bestemming.

Van hieruit kan je naar Otranto, Lecce of Alberobello gaan.

Kies je voor Otranto? Dan kan je een trektocht doen door het natuurgebied en het Bauxiet meer bewonderen. In Lecce kan je papier-maché kunstenaar worden en in Alberobello kan je een segway tour doen tussen de trulli.

inbegrepen

  • 2 nachten, ontbijt inbegrepen

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis