meta_pixel
Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in Otranto

Je slaapt in een authentieke boerderij omgebouwd tot hotel (masseria). Neem een verfrissende duik in het zwembad en geniet van het panoramische uitzicht.

‘s Avonds zou je zeker het stadje Otranto moeten bezoeken. Kuier door de leuke steegjes en ontdek het kasteel en de kerk die een bezoekje waard zijn. Aangezien Otranto het meest oost-liggende punt is van Italië, heeft het een heel lange en sterke geschiedenis, waar je ook meer over kan lezen in de kerk.

Dag 2: Hiken naar het Bauxiet meer

één worden met de natuur van Puglia

Vandaag trek je, samen met een natuurgids, via een mooi pad naar een van de kleurrijkste hoogtepunten van Puglia: het Bauxiet meer. Wat dit meer zo bijzonder maakt is contrast tussen het rode gesteente en de turquoise kleur van het water.

De trektocht door het natuurgebied van Otranto maak je ook met prachtig zicht op de zee, waardoor een gezellig zeebriesje je voorhoofd droog houdt.
De gids zorgt ervoor dat je je niet verveelt, want je komt heel wat te weten over de natuur, de planten en het verleden van Otranto. De gids deelt zijn kennis over al het eten dat de natuur biedt. Wolfs favoriet was de honingplant waarin je nectar kon proeven.

De wandeling is ongeveer 6 tot 7 km. Er zijn geen hellingen, waardoor het heel gemakkelijk is voor kinderen.

Dag 3: Vertrek uit Otranto

Vandaag vertrek je naar je volgende bestemming.

Van hieruit kan je naar Gallipoli, Lecce of Ostuni gaan.
Als je voor Gallipoli kiest, dan kan je een paar daagjes chillen . In Lecce kan je een papier-maché kunstenaar leren worden en in Ostuni word je een echte kaasmaker en ontmoet je alle boerderijdieren of fiets je tussen de olijfboomgaarden.

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€  p.p.€  p.p.

inbegrepen

  • 2 nachten, ontbijt inbegrepen
  • Begeleide hike naar het Bauxiet meer

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat je de reis boekt.

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis