meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Porto Cesareo

Je komt aan in je agriturismo in Porto Cesareo.
Je kan voor de rest van de dag even chillen aan het zwembad of je kan het dorp in trekken.
Porto Cesareo is bekend voor de rustige sfeer die er heerst. Je kan dus in de avond een gezellige wandeling maken over het strand en genieten van de zonsondergang die weerkaatst wordt op het water.

Dag 2: Avontuur aan het water

Kajakken en nog veel meer

Vandaag ga je kajakken rond de eilanden in Porto Cesareo. Tijdens je kajaktocht, komt er altijd een gids mee. Hij kent alles over de onderwaterbiosystemen en legt je graag meer uit over het leven in het water van Porto Cesareo.
Tijdens de tocht, stop je ook om te snorkelen. Je gaat dan onderwater, waar je de Romeinse zuilen kunt bewonderen. Die liggen maar 4m onder het water en zijn echt indrukwekkend!

Na het snorkelen brengt de gids je naar het ‘Konijneneiland’, ook nog bekend onder de naam ‘San Biagio’. Daar ga je een kleine wandeling maken rond het eiland. Het eiland is niet groot, waardoor de wandeling een heel aangename afwisseling biedt.
Daarna kan je even uitrusten op het strand of gaan zwemmen in het water rond het eiland.
Je gaat daarna nog twee eilanden bezoeken: het schiereiland La Strea en het eiland La Malva. Allebei stuk voor stuk indrukwekkend en prachtig om te bezoeken.

Dag 3: Vertrek uit Porto Cesareo

Vandaag vertrek je naar je volgende bestemming.

Van hieruit kan je naar Otranto, Lecce of Gallipoli gaan.

Kies je voor Otranto? Dan kan je een trektocht doen door het natuurgebied en het Bauxiet meer bewonderen. In Lecce kan je papier-maché kunstenaar worden en in Gallipoli kan je even uitrusten aan het strand.

inbegrepen

  • 2 nachten, ontbijt inbegrepen
  • begeleide kajaktour rond de eilanden

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis