meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Hotel in het landelijke Lustica

Dag 1: Aankomst in Luštica

Jullie komen toe in Klinci, een authentiek gerestaureerd stenen dorp uit de 17e eeuw, dat zich bevindt op het schiereiland Luštica. Een oase van rust tussen de groene heuvels gecombineerd met een fantastisch uitzicht op zee.

In het dorp Klinci wonen acht permanente gezinnen met in totaal 50 inwoners. Deze families zijn vooral bezig met toerisme en landbouw. Heerlijk logeren tussen de olijf-en sinaasappelbomen!

 

 

Dag 2: Kookworkshop op de boerderij

In het eeuwenoude huis van de familie Stojković, dat al 300 jaar standhoudt, gaan jullie met de kinderen op landelijk foodie-avontuur! De boerderij bevindt zich in het dorp Zabrđe, op het noordelijke deel van het schiereiland Luštica. Het bijzondere huis ademt een rijke rurale traditie, en Jovan Stojković vertelt er trots over aan iedereen die op bezoek komt.

Dit is een geweldige plek en een unieke kans om met de kinderen het lokale traditionele leven te leren kennen en te genieten van een interactief moment met de familie. Help gezellig mee in de tuin of met het verzorgen van de dieren (varkens, koeien, kippen…). Nadien bereiden jullie samen een heerlijke maaltijd met lokale ingrediënten. Vleesliefhebber, visfanaat of eerder vegetarisch? Het menu wordt volledig aangepast aan de smaken van jullie gezin, smakelijk!

Dag 3: Vertrek uit Luštica

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt inbegrepen
  • Kookworkshop op de boerderij van de familie Stojković,

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis