meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Leuke accommodatie met kinderen Zabljak

Dag 1: Aankomst in Zabljak

Je komt aan in een ecovriendelijke accommodatie waar je met het gezin overnacht in een charmante bergchalet. Elke chalet heeft een eigen terras met een prachtig uitzicht over het meer. Neem een frisse duik in het meer en geniet van de adembenemende omgeving!

Dag 2: Op jeepsafari door het Durmitor gebergte

Klaar voor een onvergetelijk familie-avontuur? Spring met de kinderen in de jeep en ontdek de ongerepte natuur van het Durmitor Nationaal Park!

Op jeepsafari door het Durmitor gebergte

Een enthousiaste en ervaren gids neemt jullie mee op een coole 4×4 terreintour naar de meest betoverende plekken van Durmitor. Het UNESCO werelderfgoed Durmitor Nationaal Park is een prachtig natuurgebied gelegen in het noorden van Montenegro, in de Dinarische Alpen. Jullie cruisen met de jeep door berglandschappen, langs gletsjermeren, diepe kloven en verrassende flora en fauna. Om na te genieten van al dit moois sluiten jullie af met een heerlijke lunch in een lokaal restaurant.

Dag 3: Vertrek uit Zabljak

Samen met de kinderen reizen jullie verder naar de volgende bouwsteen. Kies met het gezin in welke richting jullie verder trekken:

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt inbegrepen
  • Jeepsafari door het Durmitor gebergte

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis