meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Hotel met spectaculaire views in Ostrog

Dag 1: Aankomst in Ostrog

Vandaag komen jullie toe in de prachtige omgeving van Ostrog!

Jullie logeren hier in een heerlijk hotel met spectaculair uitzicht op de omliggende bergen en valleien.  De ideale uitvalsbasis om morgen het rotsklooster te gaan verkennen met de kinderen!

Dag 2: Reis naar rotsklooster met lokale gids

Hoog in de rotsachtige bergketen op een hoogte van 900 meter, vind je het Klooster van Ostrog, een van de meest bezochte heiligdommen in de christelijke wereld. Samen met de kinderen ontdekken jullie vandaag deze verborgen schat met een lokale gids.

Wat het Klooster van Ostrog zo speciaal maakt:

  • Locatie: Het klooster is hoog gelegen in een rotsachtig massief, waardoor het een spectaculair uitzicht biedt en een gevoel van spirituele rust geeft.
  • Architectuur: Het klooster is prachtig gebouwd en lijkt bijna samen te smelten met de rotsen waarop het is gebouwd. De manier waarop het is geïntegreerd in de natuurlijke omgeving is indrukwekkend.
  • Spirituele betekenis: Het Klooster van Ostrog is een belangrijk bedevaartsoord voor orthodoxe christenen. Het herbergt de relieken van de heilige Vasilije Ostroški, die voor velen als een heilige wordt beschouwd.
  • Geschiedenis: Het klooster werd gebouwd in de 17e eeuw en heeft een rijke geschiedenis vol legendes en verhalen die tot de verbeelding spreken.

Het bezoek duurt ongeveer een uurtje om alles te zien en is echt de moeite waard!

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt inbegrepen
  • bezoek aan het rotsklooster Ostrog met lokale gids

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis