meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in "Parque Natural das Serras de Aire e Candeeiros"

Eerst kom je aan in een prachtig hotel met slechts enkele kamers. Bovendien is elke kamer in een ander thema is uitgewerkt. Je kan er kiezen voor bijvoorbeeld de “mystic room”, de “romantic room” of zelfs de “chocolate room”. Het is daarnaast ook gelegen in een heel mooie omgeving: het “Parque Natural das Serras de Aire e Candeeiros”.

Dit hotel straalt meteen rust uit. Hierdoor kan je even, ver van alle drukte, uitrusten gedurende twee dagen. Daarnaast is er ook een mooi zwembad in de tuin. Daar kan je ook leuke ligkussens en hangmatten voor de kinderen vinden.

Dag 2: Familiefun met waterski's of wakeboard

Klaar om de golven te trotseren met je kinderen? Of ze nu voor het eerst op ski’s staan ​​of al meer ervaring hebben, iedereen is hier welkom voor een namiddag vol waterfun op het 2de grootste meer van Portugal!

Spring op de latten of op jullie bord en geniet van waterskiën en wakeboarden met gans het gezin! Bij ons draait alles om plezier en veiligheid. Een team van ervaren coaches staat klaar om jullie familie de kneepjes van het vak te leren op het adembenemende meer, de ultieme speeltuin voor onvergetelijke wateravonturen!

Dag 3: Vertrek uit Parque Natural das Serras de Aire e Candeeirons

Vertrek uit het park naar je volgende bestemming. Je kan “met de tuk-tuk door Lissabon“ of “ je eigen azulejo schilderen in Lissabon”. Daarnaast kan je ook naar Nazaré gaan waar je kunt leren “golfsurfen”.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen en ontbijt inbegrepen
  • waterskiën of wakeboarden voor gans het gezin

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis