meta_pixel
Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel
lokale markt in Bangkok

Dag 1: Aankomst Bangkok

Vandaag kom je aan in Bangkok. Rust wat uit in het hotel en laat de kinderen genieten van het zwembad.

Als je zin hebt kun je in de late namiddag eens de chauffeur van een tuktuk aanspreken en een tochtje vragen door Bangkok. Superleuk voor de kids.

 

De drijvende markten van Bangkok bezoeken met kinderen

Dag 2: Een gezellige en sfeervolle drukte op de drijvende markten van Bangkok

Romhub Markt

Maak kennis met de gids en de chauffeur voor jullie bezoek aan de Romhub Markt in Samut Songkham. Het is een heel unieke attractie! “Rom Hub” betekent “gesloten paraplu”. De markt vindt namelijk plaats naast de spoorlijn en telkens wanneer de trein op het punt staat te passeren, halen de marktkramers hun producten razendsnel van het treinspoor. Van zodra de trein gepasseerd is, stallen de verkopers hun producten in een fractie van een seconde terug uit naast het spoor. Een verbazingwekkend schouwspel!

Amphawa Market

Daarna gaat de tocht verder naar de Amphawa Market. Amphawa is een hele populaire drijvende markt in de buurt van Bangkok. Amphawa, vroeger een klein dorpje, bestaat al sinds het midden van de 17e eeuw. Ondertussen is de markt blijven groeien en spreiden de voedselkraampjes zich uit vanaf de oevers van de rivier tot ver in de omgeving. Dompel jullie onder in de heerlijke geuren, het vele lekkere en verse Thaise eten en de boeiende taferelen.

De drijvende markten van Bangkok bezoeken

Dag 3: Vertrek uit Bangkok

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€  p.p.€  p.p.

wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen in Bangkok met ontbijt
  • bezoek aan de Romhub Markt en de drijvende markt van Amphawa, alle transfer, engelssprekende gids, lunch

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis