meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Hua Hin by night

Dag 1: Aankomst Hua Hin

Je verblijft hier een drietal nachten in je hotel dichtbij het strand. Als je aankomt, kunnen de kinderen eerst een verfrissend duikje nemen in het zwembad of je kan direct naar het strand vertrekken.

Dag 2 -Dag 3: Chillen op het strand in Hua Hin

Wat dacht je van een hele dag lekker chillen op het strand in Hua Hin? Heerlijk!

Hua Hin is een uitstekende strandbestemming gezien de comfortabele ligging op slechts 3u rijden van Bangkok.

Je wordt er verwend met een breed strand van bijna 5km lang die heel langzaam in de zee loopt dus ideaal voor families met kinderen. Het zachte zand is licht van kleur en wordt opgevrolijkt door palmbomen die jullie meteen in tropische stemming brengen.

Naast het strand, kunnen jullie ook genieten van een levendig stadje met leuke avondmarkt en het ontmoeten van de vissers. Elk dag komen de vissersboten hun vers gevangen vis aan wal brengen, heerlijke seafood verzekerd!

En als laatste weetje: ook de koninklijke familie brengt hier graag hun vakantie door dus dat kan tellen als kwaliteitsgarantie 🙂

Palmbomen op het strand van Hua Hin

Dag 4: Vertrek uit Hua Hin

Vanuit Hua Hin vertrek je hoogstwaarschijnlijk naar Bangkok om je vlucht huiswaarts te nemen. Indien je Bangkok ook wilt bezoeken is het ideaal na je rondreis om een laatste stop te maken en “te fietsen door Bangkok” of aan de River Kwai en “te slapen in drijvende huisjes“.

Wat is inbegrepen?

  • 3 nachten overnachting met ontbijt

 

Sfeerbeelden van het hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis