Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Ayutthaya

U komt aan in Ayutthaya en gaat het werelderfgoed Ayutthaya te verkennen. Ayutthaya was de hoofdstad van Thailand van 1350 tot 1767.  Ayutthaya was de thuisbasis van 33 verschillende Siamese koningen. Het had een bevolking, op een gegeven moment, van meer dan 1.000.000 inwoners.

Onderweg is een stop gemaakt bij Bang Pa In Palace, dat werd gebruikt door de koningen van Thailand als hun zomerresidentie.

Na een lokale lunch trekken we naar een UNESCO-werelderfgoedlocatie in Ayutthaya en verkennen de oude ruïne die ooit de hoofdstad van Thailand was. Hier vindt u een reusachtig zittend Boeddhabeeld bij Wat Prananchoeng en de beroemde scheve Chedi bij Wat Chai Mongkol, evenals honderden kleinere standbeelden langs de muren.

Je verblijft hier een nachtje in een hotel. Als je aankomt, kunnen de kinderen eerst een verfrissend duikje nemen in het zwembad.

Dag 2: Op de fiets

Dit wordt een toffe dag voor de familie met een combinatie van fiets en boot. De fiets gaat met “tag-along” fietsen waar de kinderen achterop zitten. Uiteraard is alle veilig met helmen , reflecterende kledij enz..

Na het fietsen doen we een rustige boottocht over de rivieren van Ayutthaya en genieten van een betoverend uitzicht op oude ruïnes, paleizen en tempels. Dan gaan we je dag helemaal  top maken en een heerlijke maaltijd serveren op maat van de kinderen.

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 212 p.p. € 159 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 1 nacht overnachting met ontbijt
  • Lunch tijdens de bezoeken op de eerste dag en de fiets/boottrip
  • Begeleiding van Engelstalige gids

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

Sfeerbeelden van het hotel

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis