meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
reusachtig zittend Boeddhabeeld bij Wat Prananchoeng

Dag 1: Aankomst Ayutthaya

Vandaag kom je toe in Ayutthaya. Dit is de oude hoofdstad van Thailand en een pareltje vol UNESCO werelderfgoed. Geniet van een frisse duik in het zwembad of ga al even zelf op ontdekking in de stad.

Ayutthaya was de hoofdstad van Thailand van 1350 tot 1767 en het centrum van de Thaise cultuur en internationale handel. Dit was bovendien de thuisbasis van 33 verschillende Siamese koningen. Het had een bevolking, op een gegeven moment, van meer dan 1.000.000 inwoners.

Dag 2: Op de fiets

Dit wordt een toffe dag voor gans het gezin! Jullie gaan fietsen door de oude stad Ayutthaya om actief te genieten van dit prachtige UNESCO werelderfgoed. Op jullie tweewielers verkennen jullie de oude ruïnes en fietsen jullie tussen de
historische sites naar de meest indrukwekkende highlights. Er zijn ook fietsen beschikbaar met “tag-along” fietsen waar de kleinere kinderen achterop kunnen zitten.

Na het fietsen is het tijd om te relaxen tijdens een rustige boottocht over de rivieren van Ayutthaya. Op en top genieten van een betoverend uitzicht op oude ruïnes, paleizen en tempels. Om de activiteit in schoonheid af te sluiten, verwennen we jullie met een heerlijke maaltijd helemaal afgestemd op de smaken van jullie gezin.

 

Van hieruit kan je naar de volgende bouwstenen. In Bangkok zijn de volgende ervaringen mogelijk: “Met de fiets door Bangkok“, “de drijvende markten van Bangkok“, “ontdek Bangkok met de leukste vervoersmiddelen“. Daarnaast kan je kiezen om naar Chiang Mai te gaan. Daar kan je “ziplinen” of “op de riksja en naar de olifanten“.

Wat is inbegrepen?

  • 1 nacht overnachting met ontbijt
  • Lunch tijdens de bezoeken op de eerste dag en de fiets/boottrip
  • Begeleiding van Engelstalige gids

Sfeerbeelden van het hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis