meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Hoi An

Jullie arriveren in Hoi An, een heerlijke kuststad in centraal Vietnam. Deze historische stad, erkend als UNESCO-werelderfgoed, biedt een unieke mix van rijke cultuur én prachtige stranden. Het oude stadscentrum, met zijn goed bewaarde architectuur en levendige marktjes, is een geweldige plek om met de kinderen te kuieren tussen de charmante straten vol kleurrijke lampionnen en iets te eten of drinken langs de gezellige terrasjes aan de rivier.

Jullie logeren hier in een prachtig hotel aan het strand, met oogverblindende tuin en verfrissend zwembad. Enjoy!

 

Dag 2: Bewonder het bamboe circus

Ontdek het kleine broertje van Cirque du Soleil in Vietnam! Stap binnen in de originele wereld van de Vietnamese volksstammen, prachtig tot leven gebracht op dit podium. Deze voorstelling combineert impressionante acrobatie met unieke livemuziek waarbij alle gebruikte materialen uit bamboe bestaan. De indrukwekkende percussie-instrumenten en de buffelhoorn worden door UNESCO erkend als werelderfgoed.

Je zit erg dicht bij de imposante acrobaten om op en top te genieten van dit fantastisch spektakel. De kinderen vonden dit echt geweldig en keken hun ogen uit! Het iconische theater in de vorm van een bamboekoepel bevindt zich in het hart van de oude stad Hoi An. Laat je betoveren door de magie van het Vietnamese bamboe circus en ervaar de lokale cultuur en acrobatiekunst aan den lijve – een ervaring die zowel jong als oud zal inspireren!

 

Bloemenverkoper in Hoi An

Dag 3: Vertrek uit Hoi An

Jullie avontuur gaat verder!

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Bewonder het bamboe circus in Hoi An met gans het gezin

sfeerbeelden van je hoTEL

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis