meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Saigon

Saigon, ook bekend als Ho Chi Minh City, ligt in het zuiden van Vietnam en is een bruisende metropool. Het is een geweldige bestemming voor zowel ouders als kinderen want het biedt de perfecte balans tussen traditionele charme en innovatieve moderniteit. Geniet vandaag van een heerlijk diner in een van de rooftopbars met schitterend zicht over de stad!

Dag 2: Leef een dagje in de Mekong Delta

Beleef een onvergetelijk dagje in de Mekong Delta met de hele familie! Normaal rij je met de bus naar de delta maar wij hebben voor jullie iets veel leukers voorzien: jullie nemen de speedboat!

met de speedboat naar de Mekong Delta

Met de speedboat ontdek je het lokale leven langs de rivier. Je vaart voorbij de achterkant van de paalwoningen in Saigon terwijl de gids enthousiast al jullie vragen beantwoord. Zo krijg je een uniek kijkje achter de schermen van het dagelijkse leven in Vietnam.

BEzoek een Python boerderij

Deze trip zit vol verrassingen en de eerste stop zullen de kinderen geweldig vinden! Jullie bezoeken een lokale python boerderij, gerund door een gastvrije familie. Eerst nemen ze je mee voor een korte rondleiding bij hen thuis en daarna is het tijd om de pythons vrij te laten. Fantastisch om deze indrukwekkende dieren van dichtbij te zien en ook een beetje spannend, zelfs voor stoere tieners 🙂

VERKEN HET LOKALE LEVEN IN DE DELTA

Jullie varen verder en meren aan bij een typisch dorpje in de delta. Hier bezoeken jullie de lokale markt wat altijd een feest is voor alle zintuigen: kijk, hoor, ruik, voel en proef erop los!  Daarna nemen jullie een kijkje in een lokale school en een kleurrijke tempel. Het is alsof je zelf even een lokale bewoner bent, ver weg van de toeristische drukte, heerlijk!

VAREN DOOR DE MEKONG DELTA

Het laatste hoogtepunt van de dag is een ontspannen tocht door de groene waterwegen van de Mekong Delta. De Mekong Delta in Vietnam is een uniek waterlandschap dat bestaat uit honderden kleine riviertjes. Hier zie je vissers aan het werk en beleef je de serene schoonheid van dit unieke ecosysteem.

 

Hond op scooter in Saigon

Dag 3: Vertrek Saigon

Ofwel keren jullie vandaag terug naar België ofwel gaat jullie avontuur verder!

 

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Leef een dagje in de Mekong Delta met het gezin

sfeerbeelden van je hoTEL

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis