meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Hoi An

Jullie arriveren in Hoi An, een heerlijke kuststad in centraal Vietnam. Deze historische stad, erkend als UNESCO-werelderfgoed, biedt een unieke mix van rijke cultuur én prachtige stranden. Het oude stadscentrum, met zijn goed bewaarde architectuur en levendige marktjes, is een geweldige plek om met de kinderen te kuieren tussen de charmante straten vol kleurrijke lampionnen en iets te eten of drinken langs de gezellige terrasjes aan de rivier.

Jullie logeren hier in een prachtig hotel aan het strand, met oogverblindende tuin en verfrissend zwembad. Enjoy!

 

Dag 2: Versier je eigen lampion in Hoi An

Hoi An, de hoofdstad van de lampionnen, staat bekend om zijn kleurrijke en sfeervolle straatverlichting. Lampionnen zijn in Vietnam een symbool van geluk, welvaart en het verdrijven van kwade geesten. Vandaag gaan jullie samen met de kinderen jullie eigen lampion ontwerpen joepie!

Tijdens de workshop mag je eerst zelf de stoffen uitkiezen en krijg je een houten lampiongeraamte om aan te kleden. Met hulp van een ervaren artiest maken jullie allemaal je eigen unieke lampion, welke kleur en motief kies jij? Een superleuke activiteit voor gans het gezin en meteen ook een magisch souvenir om mee naar huis te nemen!

Bloemenverkoper in Hoi An

Dag 3: Vertrek uit Hoi An

Jullie avontuur gaat verder!

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Uitstap naar waterbuffel + rijst planten, vissen op het water en rijstpannenkoeken leren maken.

sfeerbeelden van je hoTEL

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis