meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Canyonlands West-USA

Dag 1: Glamping bij Arches National Park

Vandaag komen jullie toe op een heel unieke plek: klaar voor een bijzondere glampingervaring in de adembenemende omgeving van Moab? Jullie luxe tent ligt middenin de imposante plateaus, zandstenen kliffen en natuurlijke geologische wonderen van de Canyon Country in Utah, een onvergetelijk kampeeravontuur staat jullie te wachten!

Jullie kunnen in alle rust genieten van het buitenleven zonder afstand te doen van comfort want de luxe tenten die zijn uitgerust met comfortabele bedden, houten vloeren, sfeervolle inrichting en een eigen badkamer. Sommige tenten zijn voorzien een doorkijkvenster boven het bedhoofdeinde om ’s avonds extra lang de sterrenhemel te kunnen bewonderen, wauw!

Dag 2: Bezoek aan het prachtige Arches National Park

Vandaag bezoek je Arches National park. De fotografen onder ons wanen zich in de zevende hemel en de kinderen kijken hun ogen uit! De kleuren en vormen van de rotsen zijn ronduit schitterend. Er zijn verschillende wandelingen mogelijk, van heel gemakkelijk en kort tot zwaar en lang. Het leuke is dat de kinderen hier en daar kunnen klimmen in de mooie bogen (Arches). Voor de geoefende wandelaar is de tocht naar de “Delicate Arch” een echte aanrader, met als beloning na de klim een fenomenaal uitzicht!

Dag 3: Vertrek uit Moab

Vertrek uit Moab. Van hieruit kan je naar Bryce Canyon Yellowstone National Park ofwel eerst naar Monument Valley.

Inbegrepen

  • 2 nachten glamping in Moab met gans het gezin

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis