meta_pixel
Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: aankomst in Yellowstone National Park

Je komt aan in het Yellowstone National Park. Het is een immens groot park met een enorme verscheidenheid aan natuurfenomenen: uitgestrekte weilanden, geisers, kraters, warwaterbronnen, en je ziet er ook heel veel bizons, soms beren, herten en vele andere diersoorten. Kortom, het is op en top genieten van spectaculaire natuurverschijnselen!

Dag 2: Verken Yellowstone Lake per kayak

Vandaag verken je Yellowstone Lake per kayak. Yellowstone Lake, in het hart van Yellowstone National Park, is het grootste meer van Noord-Amerika boven de 2100 meter. Het ligt in het centrum van een immense vulkaankrater die is achtergelaten door de ineenstorting van de supervulkaan Yellowstone tijdens de laatste uitbarsting 600.000 jaar geleden. De vulkanische activiteit gaat door tot op de dag van vandaag. Daarvan zijn de vele geisers, warmwaterbronnen en modderpotten het beste bewijs.

de tocht

We peddelen langs een met dennenbomen omzoomde kustlijn om deze natuurverschijnselen te bekijken. Het is een actief uitje, maar het levert prachtige beelden op en zal zeker een enorme indruk achterlaten. De trip duurt ongeveer 3 uur.

Daarna is het zeker meer dan de moeite om verder rond te toeren in het park: ieder hoekje heeft iets bijzonders! Lamar Valley is adembenemend mooi, met de vele bizons die tot bij je wagen komen. (Tip: ga daar heen vroeg in de ochtend, dan is er weinig volk). De Old Faithful Geyser die ongeveer om de 90 minuten het water meters hoog de lucht inspuit. (Tip: de tijdstippen hangen uit in de nabijgelegen shop). In het westen van het park met zijn vele vijvers in felblauw en andere prachtige kleuren. Het is een park met oneindig veel natuurpracht!

 

Dag 3: Vertrek vanuit Yellowstone naar het volgende natuurfenomeen

We nemen afscheid van de vele warmwaterbronnen en andere fauna en flora en gaan verder op ontdekking in het westen van de USA. Zoals Arches National Park of de Bryce Canyon.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen
  • 3 uur durende kayaktocht op Yellowstone Lake

De prijzen van 2020 moeten nog op de website gezet worden. Maar stuur gerust naar ons je bouwstenen door en wij maken voor jou de offerte klaar.

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u-je de reis boekt.

sfeerbeelden van je lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis