meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in het mooie natuurreservaat Zion National Park

Je komt aan in Zion National park, een prachtig natuurreservaat. Gelegen in het zuidwesten van de Verenigde Staten, in de staat Utah, is het een waar paradijs voor avontuurlijke gezinnen. Met zijn torenhoge rode rotswanden, weelderige groene valleien en kronkelende rivieren biedt Zion een unieke speeltuin voor kinderen van alle leeftijden.

Je lodge is heel mooi gelegen en de kinderen kunnen meteen al even gaan zwemmen in het zwembad with a view. Of je maakt een wandeling langs de winkeltjes op Zion Boulevard.

 

Dag 2: Op de fiets door een subliem landschap

Het wordt een actieve dag vandaag! Je gaat op de fiets cruisen door Zion National Park, vlak bij de ingang krijg je de fietsen. Het zijn hele comfortabele fietsen. Deze fietstocht is geschikt voor groot en klein, omdat je van boven in het park tussen de prachtige rotsen naar beneden rijdt.

De tocht

Je neemt de fiets mee op de bus en je laat je helemaal tot boven brengen. Vanaf dan is het echt genieten en cruisen tussen de rotsen met het ene vergezicht na het andere. Je krijgt een uitstekende indruk op het park en dat in een tweetal uur. Ideaal voor de kinderen! Je rijdt op je eigen tempo en waar je wil, stop je om foto’s te maken. Veel fietsers zijn er niet, veeleer wandelaars, waardoor het ongetwijfeld een unieke ervaring zal worden. Je legt ongeveer 12 km af.

Halverwege kan je in een lodge eventjes stoppen om iets te eten of wat uit te rusten.

Dag 3: Vertrek uit Zion National Park

Vandaag laten we Zion National Park achter ons en reizen we verder naar Bryce Canyon, de Grand Canyon of kan je gaan feesten in Las Vegas.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen
  • Huren van fietsen in Zion National Park

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis