Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in de Grand Canyon

Aankomst in je hotel in de Grand Canyon dat gelegen is aan de South Rim. Je waant je onmiddellijk in de tijd van de pioniers en het wilde westen. De Grand Canyon, met een lengte van meer dan 400 km en een maximale diepte van 1,8 km, is ongetwijfeld ‘s werelds bekendste kloof!

Bij voldoende tijd kan je vanavond nog de prachtige zonsondergang meepikken. Je kan te voet langs de South Rim tot aan de verschillende punten voor een prachtige zonsondergang wandelen en dan met de bus terugkeren. Wie daarvoor te moe is, kan ook de heenreis met de bus doen. Vraag aan de balie in jullie hotel een kaart van de Grand Canyon en daarop zijn alle wandelingen op terug te vinden.

Dag 2: Een volle dag in de natuurpracht van de Grand Canyon!

Trek je wandelschoenen aan en ga vandaag de Grand Canyon bewonderen! Er zijn heel veel mooie wandelpaden, van kort en gemakkelijk tot wandelingen van een volle dag die toch al wat conditie en uithouding vergen. Voor elk wat wils dus! En stuk voor stuk leveren ze kunstige foto’s op of adembenemende uitzichten! Alles is heel goed aangeduid. Voor sommige wandelingen zal je eerst de bus moeten nemen tot aan het startpunt, of je kan zelf met je wagen tot daar rijden. Overal zijn er ruime parkings voorzien. Geniet van de omgeving, de natuur, de dieren, de stilte…en van de grootsheid die deze Canyon uitstraalt!

Dag 3: Vertrek uit de Grand Canyon

Vandaag rijd je verder naar jullie volgende bouwsteen. Hier heb je keuze uit Las Vegas, Zion National Park, Bryce Canyon, Monument Valley of Arches National Park.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen

Prijzen voor 2020 moeten nog toegevoegd worden op de website. Maar je kunt gerust je aanvraag sturen met de gekozen bouwstenen en wij kunnen al perfect de offerte voor jou maken.

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u-je de reis boekt.

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis