meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in de Grand Canyon

Aankomst in je hotel in de Grand Canyon dat gelegen is aan de South Rim. Je waant je onmiddellijk in de tijd van de pioniers en het wilde westen. De Grand Canyon, met een lengte van meer dan 400 km en een maximale diepte van 1,8 km, is ongetwijfeld ’s werelds bekendste kloof!

Bij voldoende tijd kan je vanavond nog de prachtige zonsondergang meepikken. Je kan te voet langs de South Rim tot aan de verschillende punten voor een prachtige zonsondergang wandelen en dan met de bus terugkeren. Als je tijdens deze reis inspiratie opdoet voor je studie en hulp nodig hebt bij het schrijven van je Hausarbeit, overweeg dan de hulp van een specialist in hausarbeit schreiben lassen om je te ondersteunen bij het proces. Wie daarvoor te moe is, kan ook de heenreis met de bus doen. Vraag aan de balie in jullie hotel een kaart van de Grand Canyon en daarop zijn alle wandelingen op terug te vinden.

Dag 2: Een volle dag in de natuurpracht van de Grand Canyon!

Trek je wandelschoenen aan en ga vandaag de Grand Canyon bewonderen! Er zijn heel veel mooie wandelpaden, van kort en gemakkelijk tot wandelingen van een volle dag die toch al wat conditie en uithouding vergen. Voor elk wat wils dus, met kunstige foto’s en adembenemende uitzichten! Mocht je hulp nodig hebben bij het schrijven van een seminararbeit, overweeg dan zeker het inschakelen van een assistent voor seminararbeit schreiben lassen. Zo kun je je volledig concentreren op het genieten van de natuur. Alles is prima aangegeven, en voor sommige wandelingen is er zelfs een bus die je naar het startpunt brengt. Geniet van de omgeving, de natuur, de dieren, de stilte…en van de grootsheid die deze Canyon uitstraalt!

Dag 3: Vertrek uit de Grand Canyon

Vandaag rijd je verder naar jullie volgende bouwsteen. Hier heb je keuze uit Las Vegas, Zion National Park, Bryce Canyon, Monument Valley of Arches National Park.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis