meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Canyonlands West-USA

Dag 1: Aankomst in Moab

Je komt aan in het levendige stadje Moab. Na de lange rit zal een duik in het zwembad meer dan welkom zijn! In Moab vind je trouwens ook heel wat leuke restaurantjes.

Dag 2: Bezoek aan het prachtige Arches National Park

Vandaag bezoek je Arches National park. De fotografen onder ons wanen zich in de zevende hemel en de kinderen kijken hun ogen uit! De kleuren en vormen van de rotsen zijn ronduit schitterend. Er zijn verschillende wandelingen mogelijk, van heel gemakkelijk en kort tot zwaar en lang. Het leuke is dat de kinderen hier en daar kunnen klimmen in de mooie bogen (Arches). Voor de geoefende wandelaar is de tocht naar de “Delicate Arch” een echte aanrader, met als beloning na de klim een fenomenaal uitzicht!

ziplinen in Arches National Park met kinderen

Dag 3: Adrenaline tijdens de ziplining!

Vandaag één en al adrenaline! Je rijdt de canyons op met 4×4 buggy’s, volledig offroad. Dit zorgt voor extra plezier, want tijdens de rit word je flink dooreengeschud! Er zijn maximum 10 mensen in één groep en dus maar twee buggy’s.

Eé maal boven start je met het parcours: 6 prachtige ziplines over verschillende canyons. Vergeet tussendoor niet om te genieten van het adembenemende uitzicht op Arches National Park.

Op het einde krijg je nog een toffe terugrit met de buggy’s. Alles duurt ongeveer 3 u.

In de namiddag kan je Canyonlands bezoeken. Dit weidse nationale park is ook meer dan de moeite waard. Bezoek vooral Islands in the sky als je niet veel tijd hebt.

Dag 4: Vertrek uit Moab

Vertrek uit Moab. Van hieruit kan je naar Bryce Canyon Yellowstone National Park ofwel eerst naar Monument Valley.

Inbegrepen

  • 3 nachten in Moab
  • Zipline avontuur met buggy rit (halve dag)

sfeerbeelden van je HOTEL

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis