Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel
Canyonlands West-USA

Dag 1: Aankomst in Moab

Je komt aan in het levendige stadje Moab. Na de lange rit zal een duik in het zwembad meer dan welkom zijn! In Moab vind je trouwens ook heel wat leuke restaurantjes.

 

Dag 2: Bezoek aan het prachtige Arches National Park

Vandaag bezoek je Arches National park. De fotografen onder ons wanen zich in de zevende hemel en de kinderen kijken hun ogen uit! De kleuren en vormen van de rotsen zijn ronduit schitterend. Er zijn verschillende wandelingen mogelijk, van heel gemakkelijk en kort tot zwaar en lang. Het leuke is dat de kinderen hier en daar kunnen klimmen in de mooie bogen (Arches). Voor de geoefende wandelaar is de tocht naar de “Delicate Arch” een echte aanrader, met als beloning na de klim een fenomenaal uitzicht!

ziplinen in Arches National Park met kinderen

Dag 3: Adrenaline tijdens de ziplining!

Vandaag één en al adrenaline! Je rijdt de canyons op met 4×4 buggy’s, volledig offroad. Dit zorgt voor extra plezier, want tijdens de rit word je flink dooreengeschud! Er zijn maximum 10 mensen in één groep en dus maar twee buggy’s.

Eémaal boven start je met het parcours: 6 prachtige ziplines over verschillende canyons. Vergeet tussendoor niet om te genieten van het adembenemende uitzicht op Arches National Park.

Op het einde krijg je nog een toffe terugrit met de buggy’s. Alles duurt ongeveer 3 u.

In de namiddag kan je Canyonlands bezoeken. Dit weidse nationale park is ook meer dan de moeite waard. Bezoek vooral Islands in the sky als je niet veel tijd hebt.

Dag 4: Vertrek uit Moab

Vertrek uit Moab. Van hieruit kan je naar Bryce Canyon, Grand Teton National Park,  Yellowstone National Park ofwel eerst naar Monument Valley.

Inbegrepen

    • 3 nachten in Moab
    • Zipline avontuur met buggy rit (halve dag)

Prijzen voor 2020 moeten nog toegevoegd worden op de webstie. Maar je kunt gerust je aanvraag sturen met de gekozen bouwstenen en wij kunnen al perfect de offerte voor jou maken.

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u-je de reis boekt.

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis