Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in Swaziland

Aankomst in je lodge in Swaziland. Neem de tijd om te relaxen met de kinderen en geniet van jullie avond!

Dag 2: Op mountainbike avontuur!

Neem vandaag een stevig ontbijt, want daarna worden jullie in een wildreservaat verwacht voor een mountainbiketocht van een tweetal uur (+- 10 km).

Bij aankomst kiest de ranger samen met jullie de gepaste mountainbike uit, nog een helm nemen, en dan offroad het park in! Je fietst door een adembenemend mooi landschap, tussen de wilde dieren (geen carnivoren weliswaar!): zebra’s, wildebeest, impala’s, aapjes… Je kan die allemaal van dichtbij spotten. Onderweg stop je regelmatig en geeft de ranger je meer uitleg over de dieren, de omgeving, de natuur, en natuurlijk is er ook voldoende tijd om schitterende foto’s te maken!

Na een inspannende, maar ook heel ontspannende trip, keer je terug naar het startpunt. In de namiddag kan je nagenieten aan het zwembad.

Dag 3: Op naar de volgende ervaring

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€  p.p.€  p.p.

Wat is inbegrepen

  • 2 overnachtingen (inclusief ontbijt)
  • Mountainbiketocht voor de hele familie, inclusief materiaal (mogelijk voor kinderen vanaf 4 jaar)

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

SFEERBEELDEN VAN HET HOTEL

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis