meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Drakensbergen

Welkom natuurliefhebbers van alle leeftijden! Jullie komen toe op een geweldige plek aan de voet van Drakensbergen om samen met gans het gezin volop te genieten van de spectaculaire landschappen én wildleven. Wie weet werd je onderweg al begroet door een zebra, springbok of wildebeest? Er zijn ok 300 verschillende soorten vogels te spotten die worden aangetrokken door het water, de wetlands, het veld, de rotsen en de beboste gebieden.

Heerlijk relaxen met de kinderen middenin de magische Drakensbergen om morgen te ontwaken in het wandelparadijs!

 

 

Dag 2: Ontwaken in het wandelparadijs

Goeiemorgen aan alle wandelaars! Wist je dat de omgeving rond jullie lodge de perfecte plek is om samen met je gezin te gaan hiken? Stel je voor: jij, je familie en die geweldige Drakensbergen om te ontdekken. Of je nu een kleine ontdekkingsreiziger bent of een stoere tiener, er is een wandelpad voor iedereen!

Trek je wandelschoenen aan want een lokale gids neemt jullie mee op een coole trail op maat van jullie gezin! Onderweg vertelt deze gids honderduit over de indrukwekkende fauna & flora, vallen jullie monden open van verbazing bij de adembenemende uitzichten en moedigen vogels jullie aan met hun gezang. Jullie kunnen zelfs enkele Bushman-grottekeningen bewonderen! De Drakensbergen staan bekend om hun rijke concentratie van oude rotsschilderingen, gemaakt door de San-bevolking (ook wel bekend als de Bushmen) die eeuwen geleden in de regio leefden. Deze tekeningen bieden een fascinerend inzicht in de geschiedenis en cultuur van de San-mensen.

Dus waar wacht je nog op? Tijd om samen op avontuur te gaan en geweldige herinneringen maken in de bergen!

Dag 3: Vertrek uit Drakensbergen

Je kan verder via de spectaculaire Sanipass naar Lesotho ofwel richting de noordelijke Drakensbergen waar je kan gaan ziplinen of downhillen met supersteps.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (met ontbijt)
  • Hike met gids in Drakensbergen

sfeerbeelden van de lodge

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis