meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
prachtig panoramisch uitzicht Zuid-Afrika

Dag 1: Aankomst in het wildreservaat

Vandaag ga je slapen in een privé wildreservaat! Om aan je lodge te geraken, moet je eerst het natuurreservaat doorkruisen. Je waant je daardoor direct helemaal in safari-sfeer! Wij konden bij het binnenrijden bijvoorbeeld al een giraf spotten, prachtig om te zien!

Je verblijft enerzijds in een heerlijke lodge aan de rand van een meer of anderzijds in een mooi tentenkamp middenin het bos. Na een waarschijnlijk lange rit kan je hier lekker genieten. Vanop je terras heb je immers een prachtig panoramisch uitzicht over valleien en bergen. Daarnaast kunnen de kinderen zich lekker uitleven in het zwembad.

Dag 2: Wie spot als eerste de wilde dieren?

De volgende ochtend is er voor de vroege vogels een game drive voorzien om 6 uur. Je gaat in een speciale, open jeep met een ranger het park in om zoveel mogelijk wild te spotten. Neem zeker een verrekijker mee!

Het is immers mooi om te zien hoe de kinderen er helemaal in opgaan. Zeker wanneer er bijvoorbeeld plots een hele familie leeuwen naast de jeep voorbij paradeert, op zoek naar een prooi. Ook de aapjes, zebra’s, aardvarken en giraffen waren aanwezig. Na 3 uur keer je terug voor een lekker ontbijt.

avond safari

Daarna even relaxen aan het zwembad, vervolgens lunchen en om 16u is er een nieuwe safari gepland. Naar de avond toe spot je soms heel wat andere dieren. Bijvoorbeeld cheetah’s, olifanten, nijlpaarden en krokodillen. De kinderen vonden de neushoorns heel amusant doordat ze zich in de modder draaiden en hun lichamen scrubden.

Het avondmaal wordt enerzijds in het restaurant geserveerd of anderzijds is een BBQ met kampvuur en gezellige muziek.

Slapen in een privé wildreservaat

Dag 3: Verder op ontdekking in het noorden van Zuid-Afrika

Na het ontbijt rijd je verder naar je volgende bestemming. Je kan kiezen voor “Met de fiets naar Nelson Mandela“, “Ontmoet de big five in Pilanesberg” of “De Echte safari kan beginnen“.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (in vol pension: alle maaltijden zijn inbegrepen)
  • 2 game drives per dag

sfeerbeelden van de lodges

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis