meta_pixel

Als ik kijk naar onze eigen keuzes en ervaringen, dan zou ik voor de kleinste kinderen zeker Florida kiezen. De staat in het zuiden van de Verenigde Staten biedt een geweldige mix van mooie natuur, toffe dieren en leuke parken. In Orlando kan je Magic Kingdom ontdekken, daar is echt heel veel te zien voor kleinere kinderen. Verder heb je mooie stranden en een prachtige zee waar zowel jij als de kinderen perfect kunnen van genieten. Ook de afstanden tussen de verschillende plaatsen zijn niet erg groot en best te doen (als je niet naar Key West te rijdt).

En dan zijn er nog de dieren, die doen het altijd goed bij jonge kinderen. In Florida vind je enkele fascinerende exemplaren zoals de alligators in de Everglades. Je moet niet zitten turen in een verrekijker om ze te zien, ze zitten heel dichtbij. Kleine kinderen gaan dat zeker tof vinden. Kies zeker de bouwstenen “Zoeven over moerassen in de Everglades” en “Racen op zee met de dolfijnen”.

Verder kan je lekker “Chillen op de paradijselijk witte stranden van Naples” of ga je de samen de grootste schelpen verzamelen in Sanibel (bouwsteen “Zo’n grote schelpen zag je nog nooit!”). Als laatste mag uiteraard de bouwsteen “Beleef sprookjes in Disney World en Seaworld” in Orlando niet ontbreken.

 

 

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis