Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Naples

Na de vorige belevenissen kun je nu even uitrusten in je hotel. Al is het prachtige strand heel uitnodigend om je namiddag door te brengen. ’s Avonds raden we je aan iets te gaan eten in de hele gezellige straatjes in het centrum van Naples. In de restaurantjes, bistro’s en cafeetjes leef je mee met goochelshows, muziekoptredens en cabaretvoorstellingen. Het hele door jaar kan je ook naar theatervoorstellingen kijken.

Dag 2: Chillen, chillen, chillen.....

Wandel vandaag eens naar de iconische pier van Naples, dat is een bekende bezienswaardigheid van de stad. Het is ook de ideale plek om dolfijnen te spotten. Door de activiteiten van de vele vissers, zwemmen de wonderlijke dieren rondjes om de pier. Je kan ze dus van dichtbij bewonderen.

Vergeet ook niet de nodige tijd te voorzien om te shoppen: de bekendste winkelstraat van Naples is 5th Avenue South. Dit is het plaatselijke walhalla voor shoppers. De straat is behoorlijk groen door de vele palmbomen. Het is er nooit chaotisch en vrijwel altijd warm, waardoor er een ontspannen sfeertje hangt. Kuier dus relaxed langs de kleurrijke panden met boetiekjes, galerijen, cafés, restaurantjes en delicatesseshops.

Dag 3: Vertrek uit Naples

Het is tijd om te vertrekken naar je volgende bestemming. Ga kajakken of varen met de propellerboot in de Everglades. Of reis lekker door naar de Keys om te rusten of te zwemmen met de dolfijnen. En het bruisende Miami is ook maar twee uurtjes rijden.

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 61 p.p. € 45 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (2-12 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken. Exclusief autohuur.

 

sfeerbeelden van de hotels

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis