meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst Everglades City

De eerste dag kan je meteen zelf de Everglades inrijden en kennis maken met de wondere wereld van de moerassen. Hier leven wel 400 soorten vogels, 125 vissoorten, 60 soorten reptielen en amfibieën, 25 soorten zoogdieren, 120 soorten bomen en 24 soorten orchideeën. Onder begeleiding van een parkwachter kan je een wandeling maken door het natuurgebied. Ga daarvoor naar het Shark Valley Visitor Center.

We zorgen er voor dat je midden in het park kan verblijven in een eco-lodge. Zo kan je optimaal genieten van dit natuurgebied. Een opmerkelijk en bijzonder aangenaam weetje: het hele hotel met zwembad is beschermd door een muskietennet. Zo kan je zonder problemen zwemmen en relaxen op de veranda.

Dag 2: Zoeven over de moerassen in de Everglades met de propellerboot

De propellerboot (airboat) is echt typisch voor de Everglades. Wij reserveren voor jou een coole tocht van 40 minuten op zo’n boot. Daarmee zoef je aan grote snelheid door de moerassen en kom je op plekken waar je anders nooit geraakt. Dat kan, want de boot kan zowel over water als over land! Intussen vertelt de gids je alles wat je wilt weten over de alligators, vogels of schildpadden.

andere optie

Heb je het liever wat spannender en kom je graag dichter bij de dieren? Kies dan voor de kayak als vervoermiddel door de Everglades. Dat is gegarandeerde pret voor de kinderen, terwijl de ouders genieten van de stilte en de natuur.

Volgende bestemming

In de namiddag vertrek je naar je volgende bestemming. Je kan gaan zwemmen met de dolfijnen en logeren op het mooie Key Largo of Islamorada. Maar je kan ook het bruisende Miami induiken of een bezoek brengen aan Fort Lauderdale, het Venetië van Florida.

Wat is inbegrepen?

  • 1 overnachting
  • Continentaal ontbijt
  • Een tocht per propellerboot door de Everglades

Sfeerbeelden van het hotel

Het leuk van dit hotel is dat het midden in de Everglades ligt en dus is het omringd met muggengaas, zelf het zwembad. Leuke ervaring !

 

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis